2013 Ekim Awesomeness Ödemeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu kanala başvurduk sırf dolar işaretleri yansın diye çok güzelde yanıyor ama bankaya ödeme yapıyorlar mı?

ne ayzcaz hazır br şablon varmı yani ödeme gelmedi nedne gelmedi ödmemeizi istiyoruz felan mı ?
Arkadaslar ne yazacagiksa gelin hepimiz birden hucum edek awe tvnin altini ustune cevirek. ya boyle sey olurmu yarisina para oder yarisini saymaz gibi susar hic para odemez. Ne yazcag? supporta? hepimiz bir yazak

topluca şikayet edicez derseniz bence paşa paşa ilgilenirler

Hadi Bakalım hayırlı olsun!!!
Ekim ödemeleri Aralıkta yapıldığına göre Aralık ödemeleri Şubat da yapılacak :)
Bir Kanalla tam gaz giriş yaptık awesomeness'e!!!11!1!
Aralık 15'e kadar günde 3-5 TL , Aralık 15'den sonra günde 20 TL ile gitmeyi ve ödeme almayı planlıyorum.
İnşallah da öyle olur :)

Hadi Bakalım hayırlı olsun!!!
Ekim ödemeleri Aralıkta yapıldığına göre Aralık ödemeleri Şubat da yapılacak :)
Bir Kanalla tam gaz giriş yaptık awesomeness'e!!!11!1!
Aralık 15'e kadar günde 3-5 TL , Aralık 15'den sonra günde 20 TL ile gitmeyi ve ödeme almayı planlıyorum.
İnşallah da öyle olur :)

İhşallah alırsın hocam. Aynı adsense gibi partnerde partnerden ödemeyi ne zaman alıyoruz. Ayın 20-25 i arasında. Adsense ödeme yaptıktan 7-10 gün sonra da partner ödeme yapıyo işte.

aynen destekliyorum en kısa zamanda yazıcam şu an kanal ismi gözükmesin diye yazamıyorum yarın kesin yazarım, bu işin tadını kaçırdılar

o degilde su son 1 haftadir bu Jackie nin ne kulagi cinlamisdir :)) millet dumduz saydiriyordur :)

ben daha dün awesomeness partnerliğe geçtim lakin adsensemde 350 tl kesinleşmemiş para vardı bu para silinirmi ? youtube ile adsensenin ilişkisini kestim diye para silinirmi arkadaşlar?

Son 2 ay ödeme aliyorum ben ama kesinleşen o ki: bu networkle işimiz var!

Valla ben geçen hafta sorunsuz bir şekilde aldım paramı. Millet hala bekliyor ilginç bir şey. Allah kolaylık versin. Ben bu partnerden sorun yaşamadım henüz..

bir arkadaş awenın numarasını falan yazmıstı ıletısım kurmak ıcın bulamadım bılen varsa söylesın de arayıp konusalım bı :)

bilimum google * da facebookta ve twitter da her yere paramı ödeyın protestıosu çektım telını yenıden alabılırsem sabah akşam arayıp duracağım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri