2013 EKİM Ayı Kazançları, KASIM Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı Acoustic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eyw kardes..kımse cevap vermedi.. umut etmeye devam ozman belki 200 falan atesler yt.yalnız sorunlu kanal da diğer kanallar da duruyor. para kazanmalarını google + la acmıstım 3 tanesinin sonra tekrar kapandı. pek mudahale etmedm anlıyacagın. umarım yatar bişilerr :(

Valla bir akradaşımın lafı var ''Köpekler gibi'' diyor her olayda.Garsonlara,görevlilere,şöförlere felan.Oralarda kullanmıyorum ben ama burda kullanıyorum.

Youtube ''köpekler gibi'' kesinleştirecek paramı ''köpekler gibi'' ...

Valla bir akradaşımın lafı var ''Köpekler gibi'' diyor her olayda.Garsonlara,görevlilere,şöförlere felan.Oralarda kullanmıyorum ben ama burda kullanıyorum.

Youtube ''köpekler gibi'' kesinleştirecek paramı ''köpekler gibi'' ...

kopekler gibi kesinleştirir orası kesin doğru da miktarı daha onemli üstad. ıns kesinleşen miktarlar yuksek olur.. kesinleşince bilgilendirirsen sevinirim. ben de yazarım buraya

benim para kazanması devre dışı kalan kanalların parası yansımış arkadaşlar sadece bir kanalımı g+ yöntemiyle açmıştım onuda başka bir adsenseye taşıyıp 1 gün sonra partner yapmıştım kanalın ekim ayında kazandığı tüm para yeni adsenseye yansımış

134 tl kazanc saglamıstım
bu kanallar para kazanmaya kapatıldı ( tamamı)
97 tl kesinleşmiş. umarım herkes aradıgını bulur.

benim para kazanması devre dışı kalan kanalların parası yansımış arkadaşlar sadece bir kanalımı g+ yöntemiyle açmıştım onuda başka bir adsenseye taşıyıp 1 gün sonra partner yapmıştım kanalın ekim ayında kazandığı tüm para yeni adsenseye yansımış

134 tl kazanc saglamıstım
bu kanallar para kazanmaya kapatıldı ( tamamı)
97 tl kesinleşmiş. umarım herkes aradıgını bulur.

kanallarınız ne zaman para kazanmaya kapandı

arkadaşlar benim hesaplarım bir hafta önce kapatıldı hesaplanacak olan kesinleşmiş kazançlara etkisi var mı

Merhaba arkadaşlar. Youtube video yükleme tarihim 27 Ekim. Bugün itibariyle tahmini hesap 15,24 TL. Kesibleşmiş hesap ise 4,10 TL. Ben bu kadar fark olacağını tahmin etmiyordum. Acaba diğer para bir sonraki aya aktarılıp oradan mı devam edecek? Bilgilendirebilecek biri var mı?

Merhaba arkadaşlar. Youtube video yükleme tarihim 27 Ekim. Bugün itibariyle tahmini hesap 15,24 TL. Kesibleşmiş hesap ise 4,10 TL. Ben bu kadar fark olacağını tahmin etmiyordum. Acaba diğer para bir sonraki aya aktarılıp oradan mı devam edecek? Bilgilendirebilecek biri var mı?

içerdeki para aktarılır yani toplanır.

Nasıl içerideki para toplanır? 15-4 TL = 11 TL diğer aya aktarılıp mı devam eder? Tam anlayamadım. LÜtfen biraz daha açıp izah edebilir misin?

Ne olduysa bilmiyorum bu ay kazanç %90 düştü ama para kazanma falan duruyor (zaten kazancın tam olarak hangi kanaldan geldiğini de bilmiyordum) benim tahminim bi videom patlamıştı ve ünlem işareti çıktı sanırım, geçen ayki kazançlar silincek diye çok korkuyordum herhangi bi silinme olmadı tam kesinleşti.

Nasıl içerideki para toplanır? 15-4 TL = 11 TL diğer aya aktarılıp mı devam eder? Tam anlayamadım. LÜtfen biraz daha açıp izah edebilir misin?

Hocam sen bu zamana kadar olana bakmayacaksın.Ürünler>içerik barındırıcı için adsense yap sol üstten geçen ay ekim yap.Orda kazancını göreceksin.O para üzerinden 4 tl kesinleşmiş sana.

benim kazancım 24 ekim 30 ekim arası en az 50 tl bcbg de gözükmesine rağmen kesinleşmiş kazança 1 tl yazıyo sebebi ne olabilir yanlışlık mı var ki

artık kesinleşecek diye beklemeyin lütfen...banada 300 tl den 7 tl yansımış...anlayacağınız yansıyan yansımış zaten
lütfen son satırı okuyunuz:

Siz dün yazdığım bu mesajı okumadınız mı?

son satıra dikkat

Kanalımda para kazanma devre dışı bırakıldı

YouTube kanalınızda para kazanmanın devre dışı bırakılmasının çeşitli nedenleri olabilir.
Hesap Durumu

Birden fazla Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya çapında Content ID engeli aldıysanız AdSense hesabınıza bağlı tüm hesaplarınızda videolarınızdan para kazanma hakkınızı kaybedebilirsiniz. Altı aydan sonra para kazanma hakkını geri kazanmak için tüm hesaplarınız iyi durumda olmalıdır. Engellenen videoları silerseniz hesabın para kazanma özelliği hala devre dışı olabilir.

Hesap durumunuzla ilgili bilgi almak için YouTube hesabınızın Özellikler bölümünü kontrol edebilirsiniz. YouTube'da hesabınızı nasıl iyi durumda tutacağınızı ve içeriğinizi nasıl yöneteceğinizi öğrenmek için lütfen Politika ve Güvenlik Merkezi'ni ve Telif Hakkı Merkezi'ni ziyaret edin.
Ticari kullanım hakları

YouTube, videolarınızdaki tüm işitsel ve görsel öğelerin gerekli ticari kullanım haklarına sahip olduğunuzu kanıtlayan belgeleri sağlayamamanız durumunda da para kazanma özelliğini devre dışı bırakabilir.

Bunun yanı sıra, AdSense hesabınızı başka YouTube hesaplarıyla da kullanamayabilirsiniz.
AdSense durumu

AdSense hesabınız geçersiz tıklama eylemi nedeniyle veya başka nedenlerden dolayı devre dışı bırakıldıysa hesaptan para kazanma özelliğinden yararlanamazsınız. Hesabınız AdSense tarafından eski durumuna döndürülürse para kazanma olanağı da birkaç gün içinde eski durumuna getirilir.
Para kazanma özelliklerinin etkinleştirilip etkinleştirilmeyeceğine ilişkin nihai kararı verme hakkını saklı tuttuğumuzu lütfen unutmayın. Daha fazla bilgi için Telif Hakkı İpuçları'mıza, Hizmet Şartları'mıza ve Topluluk Kuralları'mıza göz atabilirsiniz. Para kazanma özelliği askıya alınmış hesaplara ödeme yapamayabileceğimizi de lütfen unutmayın.

ilgili link https://support.google.com/youtube/a...27191?hl=tr-TR

Sonuç olarak spama devam mı ediyoruz

evet arkadaşlar. konun durumu hakkında ar-ge çalışmalar devam ediyor...
başına sonrakı ay gelenler seçim sizlerin :D ...
kanal komle siliniyorsa, oramatık olarak oradaki reklam paraları hesabına kesınelşiyor...
kanal silinmez +google felan yapılır devam ederse, o kanal maili gmaili eski videolar devam ettiği için para yatırmıyor...
ar-ge araştırmaları netleştirme bu yonde... ilgililenenler, bir sonrakı ay kesınleşecek olanlar... olay denenmiştir...
açıklama: kimi arkadaşlar sıfır netleşmede, kimileri kucuk rakamsal netleşmede. sebebide o ilgili kritik kanalı komle sildiği için, o silinen kanaldaki paralar kesınleşiyor... silinmeyen +google olanlar ise malesef o paralar kesınleşmiyor.....
ar-ge devam edıyor tarafımdan yabancı forumlara bakıyorum....

---------- Mesaj saat 11:21:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:19:37 civarında gönderildi. ----------

Sonuç olarak spama devam mı ediyoruz

spam devam edılebilir. yakalanan kanallar komlr silinmeli.. silindikten sonra ilgili gmail hesabı komle silinmeli.. oranın parası yatıyor.. şuan kı izlenmımler o yondeç... kanal temzilenıyor. para kesınleşiyor... vaziyet onu gosterıyor...
ama bu işlerde yenıyom malum. bi rkaç ayda olayı çözup araştırma yapmak deneme yapmak ciddi zaman alıyor 1 ay :D ... ama deneme yapmak gerek devamlı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri