2013 EKİM Ayı Kazançları, KASIM Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı Acoustic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ekimde devre dışı kaldı başka yere taşıdım tekrar açınca +plus yöntemi ile ama paralar gitmiş

Benim kasimda kapandi o sekilde aldim sonucta sizin o ay icinde kapanmis belki ondan vermemistir gecmis olsun bu arada

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

senkinide bu ay vermez ozaman :) valla bende verir diye tahmin ettim ama %75 kesmiş ne var ne yok almış

Hayir dedim ya benim kasimda kapandi topluluk kurallari ihlalinden kapandi benim kesinlesti kazancim %18 kesinti var sadece...

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ekim 28 inde kanallarımda parakazanma devredışı kalmıştı tekrar aktif ettim 3 tanesini hiç umudum yoktu ama kanal paraları kesinleşmiş çok ilginç, havadan gelmiş gibi oldu :)

dolar kesinleşti fazla kesinti olmadı ama bir dahaki ay doların gömüsünü alıcam galiba

%100 kesinti kazanç 0..zaten bırakmıstım ama bi ihtimal bişiler daha alırız dıyordum olmadı.. şükredin arkdaslar

evet google + ile para kazanma açıkken silin

para kazanma kapalıyken silenler de almış ödemelerini

google + para kazanma açın ve silin en garanti yöntem bu gibi

hocam ben bir kanalimi bu yontemle açmıştım sonra kanalın para kazanması tekrar gitti bende kanalı silmiştim ama bu kanalin kazsnci yansimadi gmailidemi silmeliydim.

moral bozmayın beyler.. yıllarc ainternet kullandık 5 kuruş kazandık mı ? yooo.. demekki problem yok. onlıne oyunlar, savaş oyunlar stratejıler faceler, maiiler, msn ler google gırgır şamata site webler vb... şimdi 3 - 5 kuruş kazanıyoruz.. 1 ay boşver yansın gıtsın... totalde toplamda bir kaç ay internet parası çıksa fenamı olur ? internet hızımı değiştirdim... para gelınce, o biçim yanı.. bu ay sıkıntı oldu bir sonraki ay daha iyi olacak, hem mana ile 2 adsens eoldu 2 side iyi durumda ikiside limiti geçti bile.. bir sonrakı ay aytık ya nasip... sorun etmeyın... yıllarca para kazanmadık dimi...

[MENTION=2717]baris545[/MENTION] sana katılıyorum ama hocam ben yaptığım işte biraz NETLİK ararım bu youtube ve adsense'de 0 ula aralık 1 de kazandıgım parayı neredeyse 2 ay sonra ocak sonunda yatırıyor :S

[MENTION=2717]baris545[/MENTION] sana katılıyorum ama hocam ben yaptığım işte biraz NETLİK ararım bu youtube ve adsense'de 0 ula aralık 1 de kazandıgım parayı neredeyse 2 ay sonra ocak sonunda yatırıyor :S
youtube en iyisi.. piyasada çok fazla firma var. ama en masum ve en adaletlisi youtube... ben araştırdım. hemde en iyi para ödeyenı.. demekki yıldırmalar bizi yıldırmayacak.. sıkıntıları birlikte forumda açıcaz...

1 kişinin başına gelen 12 olay her ay 1 yıl yapar.. ama burada ciddi bir kalabalığız, herkesın başına bişeler geliyor. bunları bir ayda yada 2 ayda daha hızlı çözebiliriz... bu gunleridie çaıcaz albet.. problem yok.. bir iki ay ar-ge olsun. işi çözelim...

arkadaşlar bugün yedek olarak tuttuğum adsenseden bana ödeme gelmiş kontrol ettim eylül ayında kazandıgım parayı yollamışlar başına böyle birşey gelen varmı :D

%25 kesinti yapmış-
ayrıca:
para kazanması devre dışı olan kanalların parası KESİNLEŞTİ(silmiştim hemen zaten)
para kazanması sonradan açılıp silinen kanalların parası KESİNLEŞTİ
yani bütün kanallarımın parası kesinleşti :D

%25 kesinti yapmış-
ayrıca:
para kazanması devre dışı olan kanalların parası KESİNLEŞTİ(silmiştim hemen zaten)
para kazanması sonradan açılıp silinen kanalların parası KESİNLEŞTİ
yani bütün kanallarımın parası kesinleşti :D

yeni taktik :D yutube yeni bişeler öğretiyor hep... zaten para kazanma kapanan kanal oldumu kökden silicez, acımıcaz sonra yenısını açıcaz.. sana sormk istediğim şudur..
kanalları sildim dedin, google olarak kokten mi sildin ? yoksa kanalı silip, + google olarak mı açtın ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri