2013 EKİM Ayı Kazançları, KASIM Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı Acoustic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam ne yaptın sen ya 20.000 kanalla nasıl baş ediyorsun böyle hepsine tek tek video atsan günde 20.000 video yapar hiç ni bıkmıyorsunuz :)

o öyle değil :D bi kerede 100 video atıp o kanalı bırakıyor kendi haline. ertesi gün yeni kanallar. yoksa 20 k kanalla uğraşılmaz

Dene bi sen fazla kanala baglaniyormu anlarsin :)

500'den fazla kanal bağlanamıyor zannediyordum. Ayrıca büyük cesaret yani ben o kadar kanalı bir başlık altında toplamaya korkarım youtube'un ne yapacağı belli olmuyor. O zaman vergi de veriyorsunuzdur ? Yıllık limiti geçiyorsunuz ne de olsa :D

Neyse beyler ben Ankaraya cufcufluyorum.Bileti aldim,bu para orda yenir en guzel,burda yenmez..Bekle beni Cebeci vadisi geliyorummm:D:D:D:D:D:D

500'den fazla kanal bağlanamıyor zannediyordum. Ayrıca büyük cesaret yani ben o kadar kanalı bir başlık altında toplamaya korkarım youtube'un ne yapacağı belli olmuyor. O zaman vergi de veriyorsunuzdur ? Yıllık limiti geçiyorsunuz ne de olsa :D

Adama pttden babasına yatırdığı 1000 € 'nun hesabını sormuşlar sen neden bahsediyorsun :D

---------- Mesaj saat 03:44:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:44:18 civarında gönderildi. ----------

Neyse beyler ben Ankaraya cufcufluyorum.Bileti aldim,bu para orda yenir en guzel,burda yenmez..Bekle beni Cebeci vadisi geliyorummm:D:D:D:D:D:D

bi buluşma ayarla da gelelim yanına abi

O kadar kanalın para kazanması kapanmadan nasıl ayakta kalıyor ve aynı adsense bağlı diğer kanalları nasıl etkilemiyor...Esas bilinmez nokta bu olsa gerek...

Hocam otomatik olsada 20K kanalla uğraşmak adamı youtubeden bezdirir vallahi :)

Her ayın 20 sinde bi araba parası alsan bence 50k kanalla bile uğraşırsın :)

---------- Mesaj saat 03:48:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:48:07 civarında gönderildi. ----------

Doğru mu hakkaten yav video atıyoruz giremiyorum adsense'e heyecan yaptım ilk ödemem :)

Arkadaşlar bu kadar para kazanıyoruz bunun bir miktarını sadaka olarak vermeyi unutmayalım paranın bereketi gitmesin :) Neyse yarın sabah vizem var bana şans dileyin :D Hadi iyi geceler..

Hüseyin Kağıt kristal gazinosun'da Serkan abi :D en iyi orda yenir.Tavsiye ederim.
Eyvallah bu iyi oldu soylemen,Ankarada olursan gidelim birlikde.:D:D

Varmi Ankarada olupda gazino alemine gidecek benle :D:D:D (Dikkat espri degildir,ciddiyim) Gercek Muslera06 ile tanisma imkani bulacak sansli kisiler kim acaba :D:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri