2013 EYLÜL Ayı Kazançları, EKİM Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5dk önce okuldan geldim ve mutluluktan ölüyorum resmen paracıklar gelmiş :D:D ilk ödememi almış oldum allah herkese nasip etsin herkese iyi kazançlar

bu ay iyide bir dahaki ay kapanan kanallar yüzünden alamaaycaz ve şu anda ne yapacağımı düşünüyorum kanal açsam 2 güne kapanıyor

Beyler az önce hesabıma yatan test ödemesini adsenseye girip onaylattım. Hesabbımda kesinleşen 400 küsür Param var ne zaman yatar ? Bugün yatar mı ? Ve yattığını adsense'den anlayabilirmiyim ? Şu bayramdan dolayı falan banka hesabı açtırmam gecikti o yüzdende ödeme alamayacağım galiba bu ay :( 1 gün önce hesabımı onaylatsam bugun benimde param yatardı off.

Beyler az önce hesabıma yatan test ödemesini adsenseye girip onaylattım. Hesabbımda kesinleşen 400 küsür Param var ne zaman yatar ? Bugün yatar mı ? Ve yattığını adsense'den anlayabilirmiyim ? Şu bayramdan dolayı falan banka hesabı açtırmam gecikti o yüzdende ödeme alamayacağım galiba bu ay :( 1 gün önce hesabımı onaylatsam bugun benimde param yatardı off.

pin giriliyse ay sonuna kadar paran yatar

pin giriliyse ay sonuna kadar paran yatar

Pin min herşey girili dünde banka hesabı açtırdım işte bugunde test parasını girip onayladım hesabı. Ama keşke dün onaylasaydım bugun sizler gibi benimde param yatardı. Ben şimdi bi daki ayın 21 ini mi bekleyeceğim ? :(

Pin min herşey girili dünde banka hesabı açtırdım işte bugunde test parasını girip onayladım hesabı. Ama keşke dün onaylasaydım bugun sizler gibi benimde param yatardı. Ben şimdi bi daki ayın 21 ini mi bekleyeceğim ? :(

bu ay sonuna kadar yani kasıma kadar paran yatar herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri