2013 EYLÜL Ayı Kazançları, EKİM Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herhangi bir hareket yok

---------- Mesaj saat 16:41:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:36:12 civarında gönderildi. ----------

dolar hesaplarinda odeme islemde.

Dolarda ödeme işleme ne zaman girdi?

s.a arkadaşlar benim adsensede Son başarılı ödeme 22.10.2013 14:00:34 xxx tutar yazıyor bankaya baktım herhangi bir para yatmamış hesabım ( tl ) işbankası

TL hesabında ödemesini alamayan varmı halaa ?? ve dolar hesabında kıpırmada varmı arkadaşlar ???

yurtdışı dolar hesapları dün işleme girmiş-bugünde alırlar heralde,benim dolar hesabında tık yok beyto:(

sadece send eğil korkma doalrdan TL ye geçmeyen ve geç geçen hesapalrın bazılarında ödemeler daha yapılmamaış buda tahmınımce ilk ay olduğu için bi düzenleme hatasıdır siz buyuk hitimal gene 28-30 arası alırısnız ödemenizi.... bugün işleme giredebilri gerçi ama girmesse salıya kalır ödeme

sadece send eğil korkma doalrdan TL ye geçmeyen ve geç geçen hesapalrın bazılarında ödemeler daha yapılmamaış buda tahmınımce ilk ay olduğu için bi düzenleme hatasıdır siz buyuk hitimal gene 28-30 arası alırısnız ödemenizi.... bugün işleme giredebilri gerçi ama girmesse salıya kalır ödeme

doğru haklısın,parayı geç almak sorun değilde-insanın canını sıkan o vakte kadar adsense hesabının başına bir iş gelip gelmeyeceği-diken üstündesin hep,benim hesap tl ye geçmiyor bir türlü,geçen ay 24 ödeme işlemde-25 indede para yatmıştı,umarım yine öyle olur.

Selamun aleyküm arkadaşlar. uzun zamandır bekliyordum allaha şükür ilk ödememi aldım aylar sonra ilk defa salı günü hesaba yatmıştı bugün bankadan çektim .370 tl yatmış . borçlarımın bi kısmını ödeyebildim sayesinde. İnsan ilk Ödemesini alınca acayip mutlu oluyomuş be.

Okadar uğraştıkdan sonra parayı elime alıp saymaya başlayınca istemsizce gülümsüyordum. hatta bi ara kendimi kaptırım sesli sesli sevindim :D Yolda sırıta sırıta yürüyordum :D. Dediğiniz Gibi bu beni daha da motive etti Benle Dalga Geçen yakınlarım şimdiden "bana da öğret bana da" Demeye başladı ki bu inanılmaz bi haz oldu içimde. Çünkü Çok üstüme geliyorlardı.Şimdi daha çok çalışacam Youtube'a.

Bu para kesinleşince hiç dokunmadım adsense'ye video falan yüklemedim yaklaşık 3 hafta gibi. Parayı alıp alamayacağımdan emin değildim çünkü . okadar gün hiç karışmama rağmen daha önce yüklediğim videoların kazancı günlük 5 tlnin altına inmedi hiç .İnşallah ödemesini henüz alamayanlar en yakın zamanda alır . ama sabır çok önemli ve de gerçekten uğraşmak Herkese Bereketli Kazançlar arkadaşlar. :)

Bu Arada Çok Önemli Bişey Unuttum. Yaklaşık 1 Yıl Önce Serkan Abi'yle o 1Buçuk Saatlik Videosuyla Tanışmıştım o Gündendir Hiç Görüşemesek De Takip Ettim. Önerilerini Uyguladım Sayesinde Yeni Yeni Meyvelerini Alıyorum. Serkan Abi Çok Sağol Herşey İçin Çok Teşekkür Ederim..

Arkadaşlar benim tüm kanallar hepsi gitti para kazanması şu ana kadar 500 tl vardı içeride artık videoda yükleyemeyeceğim, böyle giderse kasım 12 de kesinleşen kazanç 0 mı yazacak acaba

Türkiye ödemeleri gerçekleşmiş arkadaşlar... malum dolar hesaplar Türkiye görulmedığınden sizlerinden eskisi gibi ödemeler gerçekleşecekmiş... buna benzer farklı ulkelerde forumlarda yazı vardı. sıkıntı etmeyın.... her ulkenın ödeme programı var yanı... dolarlar Türkiye gorulmuyormuş halıyle tl ye geçmediğiniz için..
ama kotu yanı dolar düştü :D 0,05 kuruş felan :D yarını bekleyın yada gece hareket başlayabılır...

S.a son başarılı ödeme 22.10.2013 tarihinde yapıldı yazıyor fakat banka hesabımda para yok hesabım tl

Banka hesabıma 415 tl küsür para yatmış ama banka hesabım onaylanmadığı için paramı çekemiyorum :D Yarın halletcem inşallah :D

bende de adsensede ödeme haala işlemde diyor ama banka hesabımda yatmış gözüküyor.

nerden bakılıyor ? kazancıma :D a dsensede 63 tl varda eylük kazancı deil sanırıım o :D

Tüm ücret alan arkadaşlara hayırlı olsun.
Darısı ekim ayına.

25 eylülde kesinleşmiş kazancım neden hala banka hesabımda görünmüyo..hesap doğrulamak için bana gönderilen küçük mevla iki günde hesabıma geçmesine rağmen yotube kanalımdan kazandığım VE KESİNLEŞMİŞ para banka hesabıma HALA geçmedi bağlı olduğum şubeye de gittim yatmamış dediler......ARKADAŞLAR NE YAPMAM GEREKİYO BİLEN VARSA YARDIM EDERSE SEVİNİRİM

25 eylülde kesinleşmiş kazancım neden hala banka hesabımda görünmüyo..hesap doğrulamak için bana gönderilen küçük mevla iki günde hesabıma geçmesine rağmen yotube kanalımdan kazandığım VE KESİNLEŞMİŞ para banka hesabıma HALA geçmedi bağlı olduğum şubeye de gittim yatmamış dediler......ARKADAŞLAR NE YAPMAM GEREKİYO BİLEN VARSA YARDIM EDERSE SEVİNİRİM

Benim de aynı durumda 22 Ekim'de yatması gerekiyordu hala yatmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri