2013 KASIM Ayı Kazançları, ARALIK Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayir hocam temiz hesap,gecen ay pini geldi fakat banka dogrulamasi yapmamistim..Banka bilgilerini yeni girdim,hafta ici insallah dogrulayacagim.Belki o yuzden kesinlesmemistir..

inş öyledir bende bekliyorum bekliyorum kesinleşmiyor sinir oldum

r10 da vermişler bu forumu ödemesi işleme girenler varmış galiba ingiltere de .

https://forums.digitalpoint.com/thr...-adsense-december-2013.2697504/#post-18825560

forumdaki mesajlardan bir resim . bir kişinin işleme girmiş sanırım . gerçek mi bilmiyorum inceleyebilirsiniz forumu .

pip-jpg.129067

inşallah yarın yatar paralar .

r10 da vermişler bu forumu ödemesi işleme girenler varmış galiba ingiltere de .

https://forums.digitalpoint.com/thr...-adsense-december-2013.2697504/#post-18825560

forumdaki mesajlardan bir resim . bir kişinin işleme girmiş sanırım . gerçek mi bilmiyorum inceleyebilirsiniz forumu .

pip-jpg.129067

inşallah yarın yatar paralar .
Bazı ülkelerde işleme girmiş. Bu gece veya yarın işleme gireceğini düşünüyorum. Normalde bizde dolar hesapları diğer ülkelerden 1-2 gün sonra işleme girerdi. Ancak haftaya yılbaşı olduğu için ödemelerin bizde de erken geleceğini düşünüyorum.

2012 Aralık'da bu işi yapan arkadaşlar varsa aramızda aydınlatsın..Eylül,ekim,kasımdan da kaçında işleme girmişti aralık 2012 de ayın kaçında işleme girdi?

2012 Aralık'da bu işi yapan arkadaşlar varsa aramızda aydınlatsın..Eylül,ekim,kasımdan da kaçında işleme girmişti aralık 2012 de ayın kaçında işleme girdi?

r10 dan okuduğum kadarı ile sorunuza cevap verenler çıkmış

patlican nickli üyeden

Geçmiş yıllarda ödemeler 24-28 arasında yatırılırken aralık aylarında erken yatırdılar hep.geçen yıl 20'sinde işleme girdi 21inde yattı. 2010 aralık 22işlem 23 hesapda. O yüzden bu gece işlem yarın hesap olursa şaşırmam.

Kasım Ayı Ödemeleri Kesinleşti - Sayfa 17 - Google Fan Webmaster Forum

denizunay nickli üyeden

2011 yılı 23 Aralık ta
2012 yılı 20 Aralık ta
Ödemeler gerçekleşmiş
Son haftaya bırakılmamış
Bu hafta olma ihtimali yüksek

Kasım Ayı Ödemeleri Kesinleşti - Sayfa 15 - Google Fan Webmaster Forum

Ne heyecanlı adamlarsiniz en geç p.tesi cepte olur paralar aceleye gerek yok ha yarin ha p.tesi

r10 dan okuduğum kadarı ile sorunuza cevap verenler çıkmış

patlican nickli üyeden

Geçmiş yıllarda ödemeler 24-28 arasında yatırılırken aralık aylarında erken yatırdılar hep.geçen yıl 20'sinde işleme girdi 21inde yattı. 2010 aralık 22işlem 23 hesapda. O yüzden bu gece işlem yarın hesap olursa şaşırmam.

Kasım Ayı Ödemeleri Kesinleşti - Sayfa 17 - Google Fan Webmaster Forum

denizunay nickli üyeden

2011 yılı 23 Aralık ta
2012 yılı 20 Aralık ta
Ödemeler gerçekleşmiş
Son haftaya bırakılmamış
Bu hafta olma ihtimali yüksek

Kasım Ayı Ödemeleri Kesinleşti - Sayfa 15 - Google Fan Webmaster Forum

2010 da youtube'dan para kazanma var mıydı ya? 2012 haziran - temmuz sanıyorum ben

Şimdiden hareketlendi konu sakin beyler pazartesi ya da salı para elimizde nasılsa. :)

Simdiden hayirli olsun borclari olanin ihtiyaci olanin erken den yatsin parasi ins;)

Dolar hesabımda ödeme işlemde! Pazartesi günü inşallah yatacaktır.

Şuraya bak adamlar bizden sonra işleme giriyodu bizden önce girdi :)
Hayırlı olsun arkadaşlar.Darısı başımıza inşallahh

merakla bekliyoruz bizde dolarcılara hayırlı olsuun şimdiden :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri