2013 KASIM Ayı Kazançları, ARALIK Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse hiç yoktan iyidir.Video önü ve video içi reklamların kesintisi çok oluyor arkadaşlar.Bunu tespit ettim hep %22'nin üstünde.
I Love Youtube I Love Ytpara

Neyse hiç yoktan iyidir.Video önü ve video içi reklamların kesintisi çok oluyor arkadaşlar.Bunu tespit ettim hep %22'nin üstünde.
I Love Youtube I Love Ytpara

yani hocam 100$ kazansak yt zaten kafada %22 sini kesecek mi?
hep böyle mi oluyor hocam? :S
bende hâlâ ödeme almış değilim bi terslik mi vardır nedir anlamadım
http://www.ytpara.com/adsense-soru-...-neden-kesinlesmis-kazanclara-yansimiyor.html
burada caps lerle anlatmaya çalıştım hocam. yorumunuz varsa alabilirim.

kasım ayında başlamıştım adsense ye.miladımı 23 olarak yazayım.15inden 22 sine kadar yükleme yaptıktan sonra para kazanmam kapanmıştı.22 sinden sonra atağa geçtim ve kapattıklarına pişman ettim :) aralık sonu 133 kesinleşti.para kapanmalardan sayılmayan olmadı,yansıdı.şu anda 1,133 var.artık bir daha ki ayı bekleyeceğiz.1 günle eşiği geçemedim :D

ben varım kesinleşmeyen $ hesabı olup kesinleşmeyen..bekliyorum yine her zamanki gibi!

Bekleyen derviş hesabı adaşım..
Beklenen gün güzelse,beklemek elbet güzeldir..

---------- Mesaj saat 13:11:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:11:19 civarında gönderildi. ----------

Bilinçsiz tık olduğu için.

Aynen hocam adam arkasına yaslanmış izlerken tak reklam cıkıyor reklamı atla dese bile tık sayıldıgı için hep %20 üstünde kesinti oluyor.

---------- Mesaj saat 13:12:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:11:53 civarında gönderildi. ----------

yani hocam 100$ kazansak yt zaten kafada %22 sini kesecek mi?
hep böyle mi oluyor hocam? :S
bende hâlâ ödeme almış değilim bi terslik mi vardır nedir anlamadım
http://www.ytpara.com/adsense-soru-...-neden-kesinlesmis-kazanclara-yansimiyor.html
burada caps lerle anlatmaya çalıştım hocam. yorumunuz varsa alabilirim.

Konuya gerekli postu atarım birazdan ancak kesinti değişir sürekli.%1 kesinti oldugu da oluyor %90 da oluyor duruma göre.Ama ortalama bi değer söylemek gerekirse %15-%25 arası.

Bekleyen derviş hesabı adaşım..
Beklenen gün güzelse,beklemek elbet güzeldir..

---------- Mesaj saat 13:11:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:11:19 civarında gönderildi. ----------

Aynen hocam adam arkasına yaslanmış izlerken tak reklam cıkıyor reklamı atla dese bile tık sayıldıgı için hep %20 üstünde kesinti oluyor.

---------- Mesaj saat 13:12:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:11:53 civarında gönderildi. ----------

Konuya gerekli postu atarım birazdan ancak kesinti değişir sürekli.%1 kesinti oldugu da oluyor %90 da oluyor duruma göre.Ama ortalama bi değer söylemek gerekirse %15-%25 arası.

bu ay pek kayda değer bir kazancım yok,zor toparladım bende para kazanmaların kapanmasından sonra,ama aralık bomba gidiyor -nazar değmezse :D

Tl ve dolar hesabım kesinleşmedi. Birbiri arasinda kanal transferi yapmistim ayni anda kesinlesecek herhalde

YILBAŞI TATİLİ DEBAMLI HEDİYELİKLER FELAN OLUNCA malum gelir yuksek 12 ayda :D yabancılarda maşallah.. 12 ay berekli geçecek gibi. hediye al-hediye ver noel. malum dını bayramları hz isa nın doğum gunu... 15 gun tatıldeler 12 ayda yabancılara çalışın beyler yerlı 2 plan olsun... özellikle orta yaşi grubuna çalışın
---
10 ay para kesinleşti kesıntı olsada mutluyum
"-Türkçe meali gelen eleştriler yüzüne."

Yılbaşı tatili devamlı hediyelik eşyalarla ilgilenen yabancıların, internet ortanımda görduklerı hediyelik ürünleri reklamlarına tıklama olasılıkları yuksektir. Hangi yabancılar genellikle tıklar reklamlara ? abd li kanada gibi ulkeler ön planda tabikide... demekki 12. ay yani içinde olduğumuz aralık ayı 2013 yılında, bol bol reklam kazancı elde edilebilir.

Bunun için yabancılara çalışan vdeolar yüklemekte fayda var, reklam geliri özelliklede parası olan geleneklerıne bağlı hediye alabilecek ekonomide olsan, orta yaş sınıfı hedef almalı.... Bildiğimiz gibi yabancılarda ciddi tatil süresi var, onu değerlendirmek menfaatinize olabilir... orta yaş ne izler ne videosu ??? ona göre rotanı çiz...

not: 10. ayda para kazanma kapanan kanallarımın netleşmsi gerçekleşti... uughh

imza : video yukleyen kartal

YILBAŞI TATİLİ DEBAMLI HEDİYELİKLER FELAN OLUNCA malum gelir yuksek 12 ayda :D yabancılarda maşallah.. 12 ay berekli geçecek gibi. hediye al-hediye ver noel. malum dını bayramları hz isa nın doğum gunu... 15 gun tatıldeler 12 ayda yabancılara çalışın beyler yerlı 2 plan olsun... özellikle orta yaşi grubuna çalışın
---
10 ay para kesinleşti kesıntı olsada mutluyum

Kızılderili dili mi bu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri