benimde yattı dolar hesap garant ibankası
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba arkadaşlar hazır doluşukken yeni bir başlık açmak istemedim![]()
Ben İlk ödemeyi para kazanma kapanmaları olmadan önce almıştım 230 tl hemen ardından tüm kanallarımın para kazanmaları gitti sevincim kursağımda kaldı, önce pes ettim sonra tekrar başladım sıfırdan...
ben üniversite okuyorum ve okuyanlar bilir bursları almamıza henüz 2 hafta var, şu anda 950 tl işlemde gözüküyor ve İnanın o parayı çekmek için atm ye gidecek yol param bile yok.. Bunu kazanmamda yardımcı olan, emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum.
Dolar hesabı mı hocam?İşbankası Yattı Arkadaşlar Para.
Burs çıkmadı ki 2 haftayı bekleyelim,kredi kazandınız diyo utanmadan,ya kredinin nesini kazandım adı üstünde kredi vericen üzerine faiz koyup geri alacaksın,yani sen benden kazanacaksın,bana niye KREDİ KAZANDINIZ diyorsun,kredi istesem bankaya giderim,emin ol bakada o faizden kredi verir bana
---------- Mesaj saat 14:43:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:43:26 civarında gönderildi. ----------
Dolar hesabı mı hocam?
14:29 yatar tller bence
Burs çıkmadı ki 2 haftayı bekleyelim,kredi kazandınız diyo utanmadan,ya kredinin nesini kazandım adı üstünde kredi vericen üzerine faiz koyup geri alacaksın,yani sen benden kazanacaksın,bana niye KREDİ KAZANDINIZ diyorsun,kredi istesem bankaya giderim,emin ol bakada o faizden kredi verir bana
---------- Mesaj saat 14:43:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:43:26 civarında gönderildi. ----------
Dolar hesabı mı hocam?
14:29 yatar tller bence
TL hesabı işleme alındı Hepimize Hayırlı olsun arkadaşlar!
Evet gelir kardeşim ekstra bişey yapmana gerek yok.
Şu şekilde bir yazı ile anlıyoruz değil mi hocam; bilmeyenler için söyleyelim.
Otomatik ödeme işlemi devam ediyor: Banka hesabı ...5002 - (364,29)
Tl Hesabı işleme giren var mı ? Benim ki de halen hiç bir gelişme yok sadece kesinleşti. Sorun bende mi yoksa (
Ziraat Ödeme Hesapta TL
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.