2013 KASIM Ayı Kazançları, ARALIK Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet mesaj geldi .

istanbul ykb hesapta herkese hayırlı olsun bol kazançlar :)

bankamatiğe gitmek istemiyorum işlem devam ediyor diyor halen internet bankacılığım acık değil :) iş bank

Dostlar 192,88 TL Ödenebilir kazanç yazıyor ve hiçbir işlem yok ödenirmi acaba öbür aya mı kaldım yoksa ?? 270TL ten 192TL Kesinleşti kesinleşe kesinleşe inşallah alırım parayıda yılbaşında para lazım :)

Dostlar 192,88 TL Ödenebilir kazanç yazıyor ve hiçbir işlem yok ödenirmi acaba öbür aya mı kaldım yoksa ?? 270TL ten 192TL Kesinleşti kesinleşe kesinleşe inşallah alırım parayıda yılbaşında para lazım :)

Öbür aya kaldı maalesef.Kesinleşen tutar 200 TL ve üzeri olması gerek.

alamazsın reyis + 200 tl olma şartı var eskiden 100 dolardı tl dönün ce 200 oldu bi daha ki aya artık

problem yok ;)

bu ay 12 kasım pınıne takıldım...**

ama 3 haneli rakam var ilk adsensede yine bunadaşükür, Hiç olmadı bu ay kira +su+elektrık+internet free oldu :D
hangi ev sahibi çıkarda olum bu ay kira parası ödeme sen, bedava oturder ?

(o bakımdan hep derim kendı kendıme... Muslera06 videosu ve siteye yonlendırmesi ile bu kervandeyım, hep aklımda, kendını yakınen tanımasamda ...)

hala ısleme gırmedı benımkı halk bankası :S bı işleme gırsede rahatlasak

garanti TL hesapta arkadaslar..
herkese gule gule harcasin.. :)

Garanti Yatmış.
Herkese hayırlısı olsun bol kazançlar.
:cool:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri