Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
tabi biz ödeme alamadık ya top tan düşürmeyin konuyu ödeme alamayanların canı çeker demeyin hiç.
Tabi biz ödeme alamadık ya Top tan düşürmeyin konuyu ödeme alamayanların canı çeker demeyin hiç.
Tabi biz ödeme alamadık ya Top tan düşürmeyin konuyu ödeme alamayanların canı çeker demeyin hiç.
mnote hocam serkan hocam da alabilmiş mi ödeme? sen tüm adsenselerindemi ödeme alamadın mnote hocam
Bize nokta atışı yaptılar. Kimse ödeme alamadı.
Sen bublari yaptin ve isleme girmeyen adsensen islememi girdiArkadaşlar YouTube işinde 10. Ayımdayım
Başladım başlayalı YouTube de okadar çok şey degistiki.
? İşareti sorunu.
Ünlem sorunu
İşleniyor sorunu
Hit almama sorunu
V.s v.s
Simdi ise anlaşılan birden fazla adsensesi olan kişileri google yakalıyor. Son durumdaki gibi ya parayı vermiyor. Yada direk banlıyor.
Çok adsensesi olanlar kendilerini bir gözden geçirmesinden yarar var. Önlem almassalar birkaç ayları heba olabilir.
Tavsiyem, internet iplerinizi değiştirin. Ve kesinlikle son dönemde ödeme alamayanlar. Kendi banka bilgileri yerine artık bir tanıdıgının hesabını kullansınlar.
Yeni adsenselerinizi dikkatli alın.
Arkadaşlar YouTube işinde 10. Ayımdayım
Başladım başlayalı YouTube de okadar çok şey degistiki.
? İşareti sorunu.
Ünlem sorunu
İşleniyor sorunu
Hit almama sorunu
V.s v.s
Simdi ise anlaşılan birden fazla adsensesi olan kişileri google yakalıyor. Son durumdaki gibi ya parayı vermiyor. Yada direk banlıyor.
Çok adsensesi olanlar kendilerini bir gözden geçirmesinden yarar var. Önlem almassalar birkaç ayları heba olabilir.
Tavsiyem, internet iplerinizi değiştirin. Ve kesinlikle son dönemde ödeme alamayanlar. Kendi banka bilgileri yerine artık bir tanıdıgının hesabını kullansınlar.
Yeni adsenselerinizi dikkatli alın.
Karamürselde 1 hoca varmış, ona gidin dediler en son çare
1 arkadaşın kaynında da aynısı olmuş o hoca çözmüş[MENTION=9224]mNote[/MENTION]
Çok şükür bunun gibi sorunum olmadı.Sen bublari yaptin ve isleme girmeyen adsensen islememi girdi
bence olay birden fazla adsense si olanlarla alakalı değil.. benimde 2 tane var ama ödeme alıyorum. bence çok yüksek meblağlarda ödeme alanları youtube inceleme altına alıyor. ve gerçekten bu adam özgünmü değilmi bakıyor artık... aylık 20k-30k alanlarda bence dikkate alıyor. bakıyoki spam üstüne spam... ve ödeme yapmıo mnot ve serkanyt nin ödeme alamaması buna bir örnek olabilir diye düşünüyorum.
e ne anlatıon o zmn bu ay almıssın bıdahakı ay alabileceğini nerden bilionÇok şükür bunun gibi sorunum olmadı.
Bu sorunla karşılaşan kişilerin çoğunu forumdan tanıyoruz. Ve birden fazla adsensesi olan kişiler olduğunu görüyorum. Yada yüksek meblağlar alan kişiler olduğunu görüyorum.
Benim 2 adsensem var. Birisi benim adıma diğeri iş arkadaşımın. İki farklı bilgisayarda ve internet hattında işleri yürütüyorum. yani kesinlikle biriyle alakalı birşeyi diğer bilgisayarda girmiyorum.
Başkaları önemsemeyebilir ancak ben önemserim. Titizim bu tarz konularda.
Olabilir hocam.
olayı bilmeden yorum yapmayın.tek adsensesi olanda,özgün kanal calışanda,web adsensesi olanda alamadı diyoruz .başınıza gelmeden anlayamayacaksınız belliÇok şükür bunun gibi sorunum olmadı.
Bu sorunla karşılaşan kişilerin çoğunu forumdan tanıyoruz. Ve birden fazla adsensesi olan kişiler olduğunu görüyorum. Yada yüksek meblağlar alan kişiler olduğunu görüyorum.
Benim 2 adsensem var. Birisi benim adıma diğeri iş arkadaşımın. İki farklı bilgisayarda ve internet hattında işleri yürütüyorum. yani kesinlikle biriyle alakalı birşeyi diğer bilgisayarda girmiyorum.
Olabilir hocam.
e ne anlatıon o zmn bu ay almıssın bıdahakı ay alabileceğini nerden bilion
yeminle ayar olmaya başladım şu öğüt verenlere
şunu yaparsan sole olur bunu yaprsan bole olur
herkes kendi işine baksın
ve kendi düşüncemide ekliyim senın yazdıklarınla hiç bi alakası yok
sen en iyisimi otur dua et yine öbür ay paran işleme girsin
ve bırak bizde kendimiz düşünelim napacağımızı
Bence bu konu daha fazla uzamasın. İsleme girmeyenlerin suan morali asırı bozuk ve sinirliler. Biri gelir ters birsey söyler tartısma çıkar.Çok şükür bunun gibi sorunum olmadı.
Olabilir hocam.
e ne anlatıon o zmn bu ay almıssın bıdahakı ay alabileceğini nerden bilion
yeminle ayar olmaya başladım şu öğüt verenlere
şunu yaprsan sole olur bunu yaprsan bole olur
herkes kendi işine baksın
ve kendi düşüncemide ekliyim senın yazdıklarınla hiç bi alakası yok
sen en iyisimi otur dua et yine öbür ay paran işleme girsin
ve bırak bizde kendimiz düşünelim napacağımızı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.