tugayy
Yasaklanmış
- Web sitesi
- tugayyalinc.com.tr
Büyük Güne Az Kaldı..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam aynı durumdayım. Bu ayki ödeme inanılmaz önemli benim için ve dönüm noktası gerçekten.10 aydır ödeme alıyorsam ilk defa gelecek bir ödemeye kendimi bu kadar bağladım, inş sorunsuz elime geçer.
Hocam aynı durumdayım. Bu ayki ödeme inanılmaz önemli benim için ve dönüm noktası gerçekten.
Bir rekor kıralım dedik ödeme yapmadı öbür ay alırız dedik sıradan banlıyor kurbanlık koyun gibi bekliyoz.
Bir rekor kıralım dedik ödeme yapmadı öbür ay alırız dedik sıradan banlıyor kurbanlık koyun gibi bekliyoz.
kesinleşmişi alırsınız diolardı hikayemi diosun hocam ?Ödeme alamayacağını an itibari ile anlayanlara, Adsenseden temsili mesaj
20120428_170047.mp4 şafak alma teknigi - YouTube
Geçmiş olsun hocam senin hesaplarada mi sıçradı ban olayı?Bir rekor kıralım dedik ödeme yapmadı öbür ay alırız dedik sıradan banlıyor kurbanlık koyun gibi bekliyoz.
iboooooooooooooooooo....anladın sen onu![]()
Kötü bir durum ya. En az hasarla atlatmanızı diliyorum bu ödeme periyodunu. İnşallah alırsınız ödemeleri eskileriyle beraber.
Spam da olsa ortada bir emek var, reklamveren kazanıyor, Youtube kazanıyor olan spamcıya oluyor. Neyse konuyu dağıtmayayım bol şanslar
Geçmiş olsun hocam senin hesaplarada mi sıçradı ban olayı?
tabi sen aldın 28$ ını keyfin yerinde
çok şükür bana sıçramadı etrafta kim va kim yok hepsini temizlediler.
Beyler aradan sorayım, adsense cahiliyim de.
Banka onayı yaparken bankaya para yollaması ne kadar sürüyor adsense'in?
Max. 3 iş günü.
hmm, bugün ekledim bankayı.
22-23'ü gibi gelir o zaman, ödeme gününü geçse de kesinleşmiş parayı alırız değil mi?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.