Yok hoca diğer hesap o daha girmedi bir bilene sormustum ekimin ilk.haftasi ödenir dediler de bilginiz olsun
Oh iyi bari icimi rahatlattiniz.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yok hoca diğer hesap o daha girmedi bir bilene sormustum ekimin ilk.haftasi ödenir dediler de bilginiz olsun
Hocam pini yeni girdiginiz adsense mi isleme girmis?
Edit ; hocam an itibari ile isleme girmiş hayirli olsunYok hoca diğer hesap o daha girmedi bir bilene sormustum ekimin ilk.haftasi ödenir dediler de bilginiz olsun
Edit ; hocam an itibari ile isleme girmiş hayirli olsun
Edit ; hocam an itibari ile isleme girmiş hayirli olsun
Aynen hocam su anda girdi
Bnmde ayin 20sinde adsensim banlandi kesinlesen kismi oderlermi sizce
o otomatik msj gibi başvuran herkese aynı şey geliyor.dua et seninki bizim gibi ilgineceğim dendikten sonra banlanmamış.Resmen dalga geçiyorlar. Geçen ay mail atmıştım, Daniel diye bir çalışan en kısa zamanda geri dönüş yapacağım, ödeme birimimize bir sorayım diye mailime cevap verdi. Gel gör ki halen bekleme modundayız.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.