2014 AĞUSTOS Ayı Kazançları, EYLÜL Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yok ya hala yok ....
kendi bilir,ben planlarımı yaptım.yarın sabaha kadar içeceğim.sabah da hala işleme girmemiş durumda olursa boş içki şişelerini molotof yapımında kullanacağım.sonra ver elini google istanbul ofisi :D

yiyosa new jersey'e git elde molotof kokteliyle. amerikan polisi bizim türk polisimize benzemez direk indirir aşağa seni :D

yok ya hala yok ....
kendi bilir,ben planlarımı yaptım.yarın sabaha kadar içeceğim.sabah da hala işleme girmemiş durumda olursa boş içki şişelerini molotof yapımında kullanacağım.sonra ver elini google istanbul ofisi :D

işleme girenler kesin ödencek olanlarmı oluyor yoksa hala korkalımmı ödenmeyebilr die:D

yiyosa new jersey'e git elde molotof kokteliyle. amerikan polisi bizim türk polisimize benzemez direk indirir aşağa seni :D

sen niye bukadar olayları ciddiye alıyosun ki anlamış değilim seni geçen bi konudada git amerikada yap bakalım gibisinden yorumun vardı özgün kanala
galiba amerika polisleri seni hırpaladımı nabtı var bi sıkıntın

işleme girenler kesin ödencek olanlarmı oluyor yoksa hala korkalımmı ödenmeyebilr die:D

para yola çıktı hocam.
banka hsbında filan sorun yoksa ödendi bile yani.
gerisi bankana kalmış. eft ne zaman ekranlarına düşer ne zaman işlerlerse hesabında.

ciddiye aldığımı nerden çıkardın. abd ye gitmedim ama bu kafayla senin gitmeni önermem. o zaman sen gerçekten sıkıntı yaşayacaksın bu söylediğim ciddiydi sen gitme abd ye sakın.

sen niye bukadar olayları ciddiye alıyosun ki anlamış değilim seni geçen bi konudada git amerikada yap bakalım gibisinden yorumun vardı özgün kanala
galiba amerika polisleri seni hırpaladımı nabtı var bi sıkıntın

Kanalları ışleme gırmeyen arkadaşların ıçerıklerı azda olsa +16-18 arası fılm ve benzerı katagorılerden mı oluşuyor,şımdı dıkkat ettımde ıkı aydır bır kanalımda ızlenım var ama nedense kazanç yok herhalde youtube buna bır önlem getrmeye başladı,bu tıp ıçerıklerın kazançlarınıda ödememeye karar vermış.
Bu düşüncem sadece bır tez ama goruyorum kı bazı arkadaşların ıçerık çalışmaları bu tezıde doğruluyor,geçen ay ve bu ay ışleme gırmeyenler arkaşlarda ıçerıklerı bu konuda sorgulamalarını rıca edıyorum.İnşallah sorunsuz olarak odemelerımızı alırız yolumuza devam ederız,yoksa bu ışın tadı tuzu kalmıyor

+16 gibi videolar gerilim korku veya mide bulandırıcı şeyler zaten para kazanma işareti onlarda yok oluyor evet bu tezine katılıyorum bende 8 kanalar var şuan her biri 20k izlenmiş kazancı 2$ yani para kazanmalarıda çoğu açık ama bişey kazandırdığı yok boşa video kalabalığı :D

İnternet bankacılığına gir çık yapmaktan telefon bozulacak :D
hangi bankayı kullanıyorsan bildirim ayarlarını tanımla hocam.
bende garanti var application a msj geliyor " hesabınıza eft geldi " diye
bildiğim kadarıyla işbankası ve enparada da var.

devamlı girip çıkma banka banlamasın seni :p

bankamatik önünde paraları beklerken (temsili :D)

9068ea5a37.jpg

+16 gibi videolar gerilim korku veya mide bulandırıcı şeyler zaten para kazanma işareti onlarda yok oluyor evet bu tezine katılıyorum bende 8 kanalar var şuan her biri 20k izlenmiş kazancı 2$ yani para kazanmalarıda çoğu açık ama bişey kazandırdığı yok boşa video kalabalığı :D

çok izlenecek kısa videolar atacağıma az izlenecek uzun video (çizgi film,dizi,tv şovları,belgeseller) atarım daha iyi.

günlük ortalama 3-5 k izlenim alıyorum. sayfa to 6-8 arası. sayfa bgbg 9-13 tl arası.

normalde öğlen 12 e doğru yatmış olurdu. işlemde olan hesaba neden eft yapılamıyor anlamış değilim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri