Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
biz taşıdık da ne oldu hocam.kanallardan izi buluyorlar yine.Geçen ay işleme girmeyen bu ayda işleme girmeyerek beni yanıltmadı.. Bir ümit içinde kanallar bırakmıştım belki toplu ödemeyi alırız diye ama nafileBu sefer o hesabın içinde hiç kanal bırakmayacağım ve hepsini farklı bir adsenseye taşıyacağım.
biz taşıdık da ne oldu hocam.kanallardan izi buluyorlar yine.
biz taşıdık da ne oldu hocam.kanallardan izi buluyorlar yine.
evet ,işleme girmiyor.hocam taşıdığın adsenseyidemi ödemediler?
Üstad geçen ay yeni büyük bir kanalımı taşımıştım ve kanalın kazancı yeni adsensede kesinleşti ve işleme girdi.. Ben olayın kanallarla ilgli olduğunu düşünmüyorum.. Ben buraya yazmak istemedim ama geçen ay başına birşey gelmeyenlerin bu ay işleme girmeme muhabbetinin onlarında başına geleceğini tahmin etmiştim ki birkaç kişinin başına geldi..
o maili atmak için on gün beklemen gerekir.o zaman gelsin veririm.umarım gerek kalmaz.
Yurt dışında olupta işleme girmeyen var mı? Malum biz türkiyedekiler kazanabilmek için youtube kanalını Türkiye harici bir ülke yapmak zorunda kalıyoruz.. Acaba diyorum bu yüzden mi işleme girmiyor.. Ha yurt dışındanda işleme girmeyen arkadaşlar varsa bu sözün bir hükmü kalmıyor gerçi
3 haneli ödeme bekleyipte işleme girmeyen var mı? Genelde yüklü miktarlar işleme girmemiş gözülüyor sizde durum ne
3 haneli ödeme bekleyipte işleme girmeyen var mı? Genelde yüklü miktarlar işleme girmemiş gözülüyor sizde durum ne
youtube çalışmayıpta ödemesi işleme girmeyen var mı acaba ?
Adsense türklere para yetiştiremiyor o zaman artıkYöntemi bulmuş işleme sokmuyo iyice soğutuyo işten
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.