D
Dean
Guest
mavi olmamış henüz ama en son ödeme kısmı doğru. otomatik ödeme maviye dönmedi dönende yok demi ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bende katılıyorum ben her zaman 23'ünde en geç öğle vaktine kadar paralarımı hep hesapta gördüm bu ay sıkıntı yaşicaz belliBu bilgiler yanlış. Google sallama mailler attı ya da. 10 sat geçmiş bu kadar sürede EFT hesaba geçmez mi.
mavi olmamış henüz ama en son ödeme kısmı doğru. otomatik ödeme maviye dönmedi dönende yok demi ?
adsense panelinde yattı yazanlar yarın 10, 11 gibi paralar bankada olun herkeze ALLAH ağız tadı ile yedirmeyi nasip etsin.adsense yatmadı gösterenler yarın 13, 15 arası yatar bence içinizi ferah tutun arkadaşlar bundan sonra da adsenseden kazancınızı azaltıp partnerlere yönelin derim.
allah aşkına bu nedir ya.cidden , 1gün gecikti diye onca zamandır "EN" düzenli şekilde ödeme aldıgınız yeri , yerden yere vurdunuz.hani derler ya " YEDİĞİ KABA İŞEMEK " işte budursiz googlede filan çalışıyorsunuz heralde bakın saat bile vermişsiniz yatacağı zamanın yadaa Medyum filansınız.bu tahmininde ötesinde.sadece görüşüm yanlış anlaşılmasın.
Lütfen ödemeniz geldi ise aşağıdaki şablon gibi yazınız.....
Ödeme Hesabıma Yattı .
Akbak - Ankara Kızılay şubesi vb...
Teşekkürler Google Amca![]()
3. ve son adsenseye de ödeme maili geldi. artık paralar en geç yarın banka hesaplarına yatar umarım
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.