Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
valla ben de kendi internet kariyerimdeki rekorumu kırdım ama ocak ayıyla birlikte benim de kolum, kanadım kırıldı.Bu ay kendi adsense rekorımı kırdım.
İnşallah kazasız belasız Ayın 22'sinde herkes ödemelerini alır.
Yarın kazançlar bir kesinleşsin gözümüz gönlümüz şenlensin.
valla ben de kendi internet kariyerimdeki rekorumu kırdım ama ocak ayıyla birlikte benim de kolum, kanadım kırıldı.23 kanal spamdan gitti. en baba kanallarımdı hem de.
en son ağustosta böyle kapanma yaşamıştım o zaman ödemişlerdi umarım şimdi de öderler.
21 işlem 22 yatar, eğer sarkarsa da 22 işlem 23 yatar, 26'sına kalmaz ödemeler diye düşünüyorum.
herkes kazancını sorunsuz alır inşallah.
geçen ay 22'sinde işleme girip, 23'ünde yatmıştı galiba. panelde 22'sinde ödendi görünüyor, 23'ünde hesaptaydı diye hatırlıyorum.Bende öyle düşünüyorum 22'si perşembeye denk geliyor. En geç Cuma hesapta olur. Tahminlerimiz yanıltmasa bari![]()
son adsense banlarından sonra [MENTION=9224]mNote[/MENTION] partner çalışmaya başladı galiba, ondan gecikmiştir.İlk defa bu kadar gec aciliyor heralde bu konu. Adsense umutsuz birakti milleti![]()
İlk defa bu kadar gec aciliyor heralde bu konu. Adsense umutsuz birakti milleti![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.