2014 ARALIK Ayı Kazançları, OCAK Ödemeleri.

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
%17 kesinti ile kesinleşti.Herkes için Bereketli bir kazanç olsun inş

Neredeyse 2 ay olacak halen adense pinim gelmedi.Bilmediğimden bekleyip duruyordum.Meğerse 2. pin 3. pin isteniyormuş :D Ben daha yeni 2. yi istedim.Quizden çalışmaya devam ediyorum. inşaallah tüm adenseciler ve bizler ödemeleri kazasız alırız.

Gecen ay kazanctan 400 bu ayda 370 tl fazla kesinlesti.
Cok ilginc kanalda kapanmisti halbuki (3 topluluktan)

6adsenseden birine baktım 1i kesinleşmiş şu an mobilim geriye kalanları eve geçince kontrol ederim editlerim mesajımı herkese bereketli kazançlar

Şükürler olsun, Bu Güne de :) Tüm gününü pc 'nin paşında geçiren ve çabalarının karşılıgını alması temenlimle ;)

tüm adsenselerin kesinti oranı ortalaması %15.İlk defa bu kadar az kesinti yaşadım.Umarım herkesin kesintisi beklediklerinden daha az olur.

%10 ile kesinleşmiş. ama hiç umudum yok geçen ay ki yediğim adsense banından bu adsense de banlanırsa. taa gelmişini geçmişini diyorm..

%16 kesinti ödemem kesinleşmiş

%15 kesinti var adsense abayı yaktı sanırım

tüm hesapların ortalama kesinti oranı %16.
herkese hayırlı olsun

youtube u seviyorum :) geçen ay %0 kesinti ve ekstra 250 tl vermişti bu ay %0 kesinti ekstra 450 tl

İnşallah insanlardaki bu mutluluk 21inde de bu şekilde olur herkes parasını hayırlısıyla alır

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri