2014 ARALIK Ayı Kazançları, OCAK Ödemeleri.

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sorun neymiş birader. Neden gelmemiş ödeme bu zamana kadar ödeme alıyormuydun.

Arkadaşlar 22 sinde kesinleşti adsensede 22sinde ödendi yazıyor haftasonuna denk geldi galiba ama bugun pazartesi saat 14.34 hala banka hesabına yatmadı açıkcası biraz korkuyorum sizce normal mi ?

arkadaş yukarıdaki cümleyi yazmış sonra editlemiş. :) ilginç ödemeyi bugünmü aldı acaba

Bendede 22 sinde odendi yaziyor hala hesaba gecmedi. Bu zamana kadar odeme aliyordum. Sorun ne olabilir..

Mail falan geldi hersey normal ama para yok bankayi aradim bekleyen eft islemi yok diyor.

halla halla biri hesaba girip ödeme şeklini değiştirmiş olmasın kontrol edin bi ara burda birinin parasını geri göndermişlerdi öyle bi şeyde olmuş olabilir başka fikrim yok

halla halla biri hesaba girip ödeme şeklini değiştirmiş olmasın kontrol edin bi ara burda birinin parasını geri göndermişlerdi öyle bi şeyde olmuş olabilir başka fikrim yok

Odeme dekontundaki hesap numarasi bana ait. Odeme yontemi degismemis eskisi gibi.
Benim gibi olan varmi aranizda

1,5 ay önce mahkeme kararı ile soyisim değişikliği yapmıştım. Adsense hesap ismini düzenlemediğim için banka eft yi geri göndermiş. :)

4 adsenseyi de sorunsuz bir şekilde aldım çok şükür.adsense ile çalışmak çok heyecan veriyor bana ya

Arkadaşlar ben hala ödeme almadım bu ay her ayın en geç 24ü gelirdi.27 oldu hala adsensede duruyor ödeme...

Merhaba arkadaşlar,
Her ay düzenli ödemesini yapan bi adsense var herneyse 15 inden sonra kesinleşen kazanç xxx tl yazan bi hesap ocak 22 geldi ödendi diye gözüktü adsensede ödemeler bölümünden baktığınızda o makbuz tarzı sayfayı görebiliyosunuz işte adres yazan bölüm, ayrıca adsensenin bağlı olduğu google hesabınada mesaj geldi ödemeniz yapılmıştır diye bugun ayın 28i ziraat bank bu arada ve henüz ödeme gelmemiş.. bankayı arayıp sorduğumuzda gelen giden bi ödeme olmadığını söylediler sizce neden gelmedi hala ?

Merhaba arkadaşlar,
Her ay düzenli ödemesini yapan bi adsense var herneyse 15 inden sonra kesinleşen kazanç xxx tl yazan bi hesap ocak 22 geldi ödendi diye gözüktü adsensede ödemeler bölümünden baktığınızda o makbuz tarzı sayfayı görebiliyosunuz işte adres yazan bölüm, ayrıca adsensenin bağlı olduğu google hesabınada mesaj geldi ödemeniz yapılmıştır diye bugun ayın 28i ziraat bank bu arada ve henüz ödeme gelmemiş.. bankayı arayıp sorduğumuzda gelen giden bi ödeme olmadığını söylediler sizce neden gelmedi hala ?
Subenize gidin hocam sorunun cevabı orada.eft merkezinden gelen mesajı kontrol etsinler

mobil mesaj

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri