confusioon
Yasaklanmış
kesinleşem kazancı geçerli bakiyeden en son ödemeye geçmeyen varmı ?
benimde aynı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kesinleşem kazancı geçerli bakiyeden en son ödemeye geçmeyen varmı ?
Edit : Ben'i ban diye okumuşum hocam kusura bakmayın inşallah ödemelerimizi alırız bendede aynı şekilde otamatik ödeme işlemi devam ediyorneden geçmiş olsun ? otomatik ödeme işlemi devam ediyor ?
Geçmiş olsun kardeş![]()
telaş değilde ayar oluyorum bu bankara parayı yarım gün kullanmak için göndermiyorlarArkadaslar otomatik ödemeye gecince para google dan çıkış yapmis oluyor turkiyede ki bankalardan gelmiyor bankaların şubeleri arasinda bile farklilik boşa telaş yapmayın gelir Aksama kadar
telaş değilde ayar oluyorum bu bankara parayı yarım gün kullanmak için göndermiyorlar
Otomatik ödeme işlemi devam ediyor: hala mavi yok ödendide demiyor
Ödemesi hic isleme girmeyen var mi?
Ödemesi hic isleme girmeyen var mi?
Beyler zorla milleti sinir ediyorsunuz yok daha alamadım falan daha hesabı işleme girmeyen arkadaşları düşünün ayıptır yahu. Alacağınız kesin işte daha neyin lafını yapıyorsunuz. Ha şimdi ha 1 saat sonra ya da yarın.
Paranız gelince o sevinçle buraya yattı dersiniz ama yok param daha gelmedi adsense mavi yazı olmadı falan filan bunlar hakikaten çoğumuzu sinir eden bomboş yazılar.
Edit: Gerçi hayatında ilk kez ödeme alacakları düşünmedik ama pekte ilk kez ödeme alacak tipler göremedim sanki. Her ay aynı muhabbet otomatik ödeme işlemde yazıyorsa gelecek işte arkadaşım daha neyin kavgası. Herhangi bir gecikme yok bir sorun yok. Şuan için her şey normal gidiyor zaten.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.