2014 EKİM Ayı Kazançları, KASIM Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı era
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar otomatik ödemeye gecince para google dan çıkış yapmis oluyor turkiyede ki bankalardan gelmiyor bankaların şubeleri arasinda bile farklilik boşa telaş yapmayın gelir Aksama kadar

Arkadaslar otomatik ödemeye gecince para google dan çıkış yapmis oluyor turkiyede ki bankalardan gelmiyor bankaların şubeleri arasinda bile farklilik boşa telaş yapmayın gelir Aksama kadar
telaş değilde ayar oluyorum bu bankara parayı yarım gün kullanmak için göndermiyorlar

Beyler zorla milleti sinir ediyorsunuz yok daha alamadım falan daha hesabı işleme girmeyen arkadaşları düşünün ayıptır yahu. Alacağınız kesin işte daha neyin lafını yapıyorsunuz. Ha şimdi ha 1 saat sonra ya da yarın.
Paranız gelince o sevinçle buraya yattı dersiniz ama yok param daha gelmedi adsense mavi yazı olmadı falan filan bunlar hakikaten çoğumuzu sinir eden bomboş yazılar.

Edit: Gerçi hayatında ilk kez ödeme alacakları düşünmedik ama pekte ilk kez ödeme alacak tipler göremedim sanki. Her ay aynı muhabbet otomatik ödeme işlemde yazıyorsa gelecek işte arkadaşım daha neyin kavgası. Herhangi bir gecikme yok bir sorun yok. Şuan için her şey normal gidiyor zaten.

Ödemesi hic isleme girmeyen var mi?

Yapılan ankete göre ödeme alacakların %25'inin hesabı işleme girmedi. En son öyle hatırlıyorum. Ve bu sayının 3-4 aydır böyle olduğunu varsayarsak adsense'si olan çok kişi olduğunu düşünmüyorum artık.

Not: Tabi 3 ay öne hesabı işleme girmeyen biri bu ay ki "işleme girme anketine" de oy kullanıyorsa orasını bilemem.

Bursa civarları Vakıf ve İş Bankası ödeme yatan olursa yazabilir mi

Panik yapmaya gerek yok banka şubeleri gelen eftleri onayladıkça para hesaplara geçer, hepimizinki yavaş yavaş yatar bende beklemedeyim :)

Beyler zorla milleti sinir ediyorsunuz yok daha alamadım falan daha hesabı işleme girmeyen arkadaşları düşünün ayıptır yahu. Alacağınız kesin işte daha neyin lafını yapıyorsunuz. Ha şimdi ha 1 saat sonra ya da yarın.
Paranız gelince o sevinçle buraya yattı dersiniz ama yok param daha gelmedi adsense mavi yazı olmadı falan filan bunlar hakikaten çoğumuzu sinir eden bomboş yazılar.

Edit: Gerçi hayatında ilk kez ödeme alacakları düşünmedik ama pekte ilk kez ödeme alacak tipler göremedim sanki. Her ay aynı muhabbet otomatik ödeme işlemde yazıyorsa gelecek işte arkadaşım daha neyin kavgası. Herhangi bir gecikme yok bir sorun yok. Şuan için her şey normal gidiyor zaten.

Güzel kardeşim forumun ağası mısın sen?

Sanane?

Başlık 2014 EKİM Ayı Kazançları, İŞLEME GİRDİ Mİ GİRMEDİ Mİ

değil

2014 EKİM Ayı Kazançları, KASIM Ödemeleri!

Ödeme ile ilgili herşey konuşulur!

Vay efendim işleme girmiş illaaki bugün yarın yatarmış!
Ben de biliyorum illaki yatacak!

Ama misal bana da bugün lazım. Aşırı ihtiyacım var bu paraya? İşleme girmeyen arkadaşlarınkide inşallah girer ama bizim de kendimize göre sıkıntılarımız var belki?
Forumu da an be an takip ediyorum, gelişme var mı, işleme giren girmeyen, maviye dönen dönmeyen...

Bu da seni ilgilendirmez! Ne çok bilmişler var arkadaş ya...

İyi sizin korkunuzdan yazı da yazmayalım şuraya.

Hasbinallah...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri