Daha öncede oldu çoğunluk ödemesini salı günü almıştı korkacak bir durum yok ortada
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
milleti azarlıyordun konuya yazıyorlar diye şimdi her sayfada senin mesajını görüyorum . bu ne çelişki ?
Ben dediğin şeyi yaptığımda da her sayfa da yazı yazıyordum. Ayrıca şu yazdığım mesajlarda sırf mesaj yazmak için bir şeyler yazdığımı sanmıyorum.
İlk mesajımda ödemelerin banka da nasıl işlendiğini sordum. diğerinde birine hesapları partnere taşı dedim.
Ben mesaj yazmak için mesaj yazmaya çalışmıyorum. Şuan yapacak hiçbir işim yok forumda takılıyorum.
Not: Ayrıca beni takip edip sırf ödemelerle ilgili bir mesajımı yakalamanı tebrik ediyorum anlaşılan iyi bozulmuşsun ilk mesajlarıma. Bravo.
вєякαη;687285' Alıntı:ben ilk defa görüyorum böyle ödemelerin işleme giripte bazi arkadaslara yatip bazilarina yatmamasini benim bildigim ödeme isleme girdikten sonra ve paralar hesaplara gectikten yarim saat icinde herkesin odemesinin yapildigini biliyorum tedirginlik yaratmak istemem ama burnuma iyi kokular gelmiyor
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
8 hesaptan 6 tanesini kullaniyorum hicbirisinede gelmediDostum 8 hesabına da geldi mi para ?
kimse burada zevkine mesaj yazmıyor.endişesinden yazıyor.
вєякαη;687285' Alıntı:ben ilk defa görüyorum böyle ödemelerin işleme giripte bazi arkadaslara yatip bazilarina yatmamasini benim bildigim ödeme isleme girdikten sonra ve paralar hesaplara gectikten yarim saat icinde herkesin odemesinin yapildigini biliyorum tedirginlik yaratmak istemem ama burnuma iyi kokular gelmiyor
bu saatten sonra işleme girme ihtimali yok sanırım
ertesi gune sarktigini bende biliyorum ama herkesin odemesi ertesi gunune yatiyordu burda durum farkli bir bolume yatip diger bolume yatmiyor burasi düşündürücü geliyorBiliyorum. Tekrar aynı noktaya dönüp sayfalarca kavga etmeyeceğim. Endişelenmemek için araştırın dedik sadece. 50'den fazla mavi yazı olayı yok makbuz maili.
Hayır yanlış biliyorsun ) Ertesi güne sarktığı bile oldu çoğu zaman.. Yani salı günü de alırsak şaşırmayın.
kaç yıllık adamların amatör gibi artık işleme girmesinede güvenmeyeceğiz demesine şaşıyorum...
вєякαη;687294' Alıntı:ertesi gune sarktigini bende biliyorum ama herkesin odemesi ertesi gunune yatiyordu burda durum farkli bir bolume yatip diger bolume yatmiyor burasi düşündürücü geliyor
Bir nebi doğru ama kaç yıllık adamlar olarak 3-4 ay önce Adsense her daim ödeme yapar da diyorduk hatta eminim sende diyordun ve şuan ki halimize bakarsan herkesin herşeyden şüphelenme ihtimalini küçümsememek lazım.
O yüzden dedim otomatik ödeme işlemde yazısını da kaybedersek bizim için çok kötü olur diye.
Bundan 4 ay önce kimi inanırdı adsense ödeme yapmayacak dediğinde.
öyle olsun bakalim [emoji102]Bu konuşmalar her ay olur millet full heyecan olur bizim gibiler gelir sakin der bu aralar benimkilerde yatmadı ama ben sakinim![]()
Dostum isleme giren adsenselerin eftleri isleme girdigi dakika google tarafindan yapilir para cikar paralar tr bankalarinda bekliyor yabancilardaki bankalar hizli islem yapar trdeki bekleme olmazyabancı forumlarda takılıp ödeme alamayana rastlayan oldu mu?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.