ödeme almak istiyorum 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ödeme almak istiyorum![]()
İnşallah bu ay herkes ödemesini sorunsuz alacak.
ayın 1 inden beri adsenseye girmedim ban yer diye nekadar kesinleştiğini bile bilmiyorum23ünde giricem
Hocam ban yiyeceği varsa o şekilde de yer bende günde 2 - 3 kere girip kontrol ediyorum.
Beyler bi.soru.sordum bilen varsa cevaplasin diye 6000 dolar kusuratida var tl olarak 5 haneli oluyor 6 telefonun azizliginden yanlis yazilmis simdi farkettim ,, bi siknti olurmu makara yapicaksaniz yazmayin insan gibi duzgunce soru.sorup bilgi edinmeye calisiyorum
aşağıdakilerden hangisi 6 hanedir ?Beyler bi.soru.sordum bilen varsa cevaplasin diye 6000 dolar kusuratida var tl olarak 5 haneli oluyor 6 telefonun azizliginden yanlis yazilmis simdi farkettim ,, bi siknti olurmu makara yapicaksaniz yazmayin insan gibi duzgunce soru.sorup bilgi edinmeye calisiyorum
adsense yok
kafa rahat
o neydi ya ;
bilmem kanal bağlayacaksın
para kazanması gidecek mi gitmeyecek mi
kesinleşmesi ayrı dert
işleme girmesi ayrı dert
yatması ayrı dert
üstad bir bakıma dediklerinde haklısın lakin partnerler daha cok kasıntı yahuadsense yok
kafa rahat
o neydi ya ;
bilmem kanal bağlayacaksın
para kazanması gidecek mi gitmeyecek mi
kesinleşmesi ayrı dert
işleme girmesi ayrı dert
yatması ayrı dert
aşağıdakilerden hangisi 6 hanedir ?
A-) 1000
B-) 25961
c-)487300
D-) 5419620
Hadi yine iyisin e şıkkını koymadım
üstad bir bakıma dediklerinde haklısın lakin partnerler daha cok kasıntı yahu
şimdi life ve quiz var piyasada 2 ay sonra bütün kanallarınızın yalan olmayacağını bilemezsin
her zaman can simidi adsensedir bana göre nacizane fikrimdir![]()
Arkadaşım o da 4 haneli oluyor 5 hane değil 5 hane en az 10.000 dir 6 hane en az 100.000 dir lütfen rakamları biraz doğru yazalım. 6.000 küsür çekebilirsiniz sorun olmaz.
6000 $ x 2.22 = 13320 TL yapıyor sanırım arkadaş bu şekilde anlatmaya çalışmış
Yanlış yazmış olabilir .
ulen millet 6 hanelilerle oynuyor biz eşiği geçelim derdindeyiz![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.