2014 EKİM Ayı Kazançları, KASIM Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı era
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
daha hane sayamayanlar 12 bin tl alıyorya ne diyim. sonra gelip telif atana hakkımı helal etmiyorum falan diye başlık açarsınız. hatta ben bile niye yorum yazıyorum şu an oda ilginç.

Beyler bi.soru.sordum bilen varsa cevaplasin diye 6000 dolar kusuratida var tl olarak 5 haneli oluyor 6 telefonun azizliginden yanlis yazilmis simdi farkettim ,, bi siknti olurmu makara yapicaksaniz yazmayin insan gibi duzgunce soru.sorup bilgi edinmeye calisiyorum

türk adsenseleri dolar olarak ödenmez. hepsi tlye gecti. (şimdi de dersin ben alamancıyım)
yani bi yalanın daha ortaya cıktı :)
ne yazsan daha da batıyorsun. yalan söylemene gerek yok

bu işte az cok tecrübeli biri kimin yalan söyleyip kimin yalan söylemediğini az bucuk anlayacak kadar pişmiştir. bu forumu ergen forumlarla karıstırma..

Beyler bi.soru.sordum bilen varsa cevaplasin diye 6000 dolar kusuratida var tl olarak 5 haneli oluyor 6 telefonun azizliginden yanlis yazilmis simdi farkettim ,, bi siknti olurmu makara yapicaksaniz yazmayin insan gibi duzgunce soru.sorup bilgi edinmeye calisiyorum
aşağıdakilerden hangisi 6 hanedir ?

A-) 1000
B-) 25961
c-)487300
D-) 5419620

Hadi yine iyisin e şıkkını koymadım

adsense yok
kafa rahat

o neydi ya ;
bilmem kanal bağlayacaksın
para kazanması gidecek mi gitmeyecek mi
kesinleşmesi ayrı dert
işleme girmesi ayrı dert
yatması ayrı dert

adsense yok
kafa rahat

o neydi ya ;
bilmem kanal bağlayacaksın
para kazanması gidecek mi gitmeyecek mi
kesinleşmesi ayrı dert
işleme girmesi ayrı dert
yatması ayrı dert
üstad bir bakıma dediklerinde haklısın lakin partnerler daha cok kasıntı yahu
şimdi life ve quiz var piyasada 2 ay sonra bütün kanallarınızın yalan olmayacağını bilemezsin
her zaman can simidi adsensedir bana göre nacizane fikrimdir :)

üstad bir bakıma dediklerinde haklısın lakin partnerler daha cok kasıntı yahu
şimdi life ve quiz var piyasada 2 ay sonra bütün kanallarınızın yalan olmayacağını bilemezsin
her zaman can simidi adsensedir bana göre nacizane fikrimdir :)

quize 100 kanal bağladın diyelim
sorun cıksa bile
en az 90 kanalın ödemesi sıkıntısız alırsın
ama adsenseye 100 kanal bağlasan
kücük bir sorun cıksa
100 kanalın da ödemesini alamazsın(eline koca bir sıfır gecer)

kanallar sizin karar sizin herkes istediği yere kanallarını bağlar :)

gelsin paralaaaaar :D bu ay bayağı sıkışığım ilaç gibi gelecek valla

Arkadaslar olayi ne kdr buyuttunuz bi soru soralim dedik telefondan yaziyoruz tl hesabi olarak 5 haneli yerine 6 haneli yazmisim duzelttim neyi uzatiyoruzsunuz ergen.diyen arkadasim 27 yasinda biriyim ben haberin olsun.ayrica dolar olarak soylememim sebebi yt analiytcs de gozuken paradir ve kesinlesmemis kazanctir kasim ayi kazanci aralik odemesi olacaktir. Bu zamana kadar 1500 tl nin altina dusmedim allaha sukur.bu.ayda bole extrem bi durum oldu bilgi almak.istedim ,, yalanci.diyen arkadasim sanada ay.sonumda bana hatirlat adsense resmimi gondereyim rahat et . Ekim ayi kesinlesem param 3900 tl kusuratida vardir isteyene adsense resmi atabilirim ,, bi soru sorduk insani detayli aciklama yapmak zorunda birakiyosunuz acayip bi durum

6000 dolar tl olarak 5 haneli olur :)

Son düzenleme:
Arkadaşım o da 4 haneli oluyor 5 hane değil 5 hane en az 10.000 dir 6 hane en az 100.000 dir lütfen rakamları biraz doğru yazalım. 6.000 küsür çekebilirsiniz sorun olmaz.

6000 $ x 2.22 = 13320 TL yapıyor sanırım arkadaş bu şekilde anlatmaya çalışmış
Yalnış yazmış olabilir .

Son düzenleme:
6000 $ x 2.22 = 13320 TL yapıyor sanırım arkadaş bu şekilde anlatmaya çalışmış
Yanlış yazmış olabilir .

Sonunda anlayan bırısı cıktı saolasın hocam bi soru sordum pısman ettıler kımseye bısey ıspatlama nıyetınde degılım zaten ogrenmek ıstedıgım bu para yatarmı vergıyle alakalı basıma bır ıs cıkarmı sorularıydı konu nerelere gıttı yınede ısteyen olursa bu aykı ve bırdahakı ay kı adsense resımlerımı ısteyene yollayacagım.. Daha önce bu mıktarda para alan arkadaslar varsa bu durumu daha ıyı acıklayabılırler bende ılk defa alacagım kısmet olursa .

ulen millet 6 hanelilerle oynuyor biz eşiği geçelim derdindeyiz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri