2014 EKİM Ayı Kazançları, KASIM Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı era
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Su aktı yolunu buldu. vallaha üzüntüyü sevinci beraber yaşıoz :)
vardır herşeyde bir hayır diye boşa demiyorlar
bak 15 dk önce kafalar önde düşünüyorduk şuan planlarımızı yapıyoruz
allah herkeze daha cok kazandırsın bu işten

işleme girmeyen adsenseyi sildikten sonra içerde kalan parayı ödicez gibi bişi dediler mi hocam yada eğer silinen adsense ile ilgili bir ödeme yapılırsa bana pm atabilirmisin siliyim bende hemen içerdeki parayı kurtaralım :D

az önce çok büyük bi hata ettim sildiğim adsenseyi tekrar aktif butonuna bastım nolacak bilmiom

bir adsense neden işleme girmez ? defteri dürüldüğü için. bu konuda umutlu olamayacağım eğer bir adsense ödeme almadıysa ikinci ay ödeme alması çok zor.

Ödemelerin grup grup yattığını biliyorum, hatta özelden arkadaşa söyledim buraya söylesemde inanmayacakları için söylemedim. Asıl merak ettiğim geçen aylarda işleme girmeyenler ne durumda ? Geçen ay girmeyen şuan giren varmı?

inşallah :D

Son düzenleme:
Su aktı yolunu buldu. vallaha üzüntüyü sevinci beraber yaşıoz :)

Alex senle aynıyız biliyor musun ? Çünkü benim adsense'nin biri de sonradan işleme girdi ama bu sefer ben değil sen daha şanslısın çünkü sen benden önce öğrenip sevinirken ben uyuyordum. Ve senin sonradan kesileşen Adsense'n daha önemli ) Ben daha yeni öğrendim :)

Yalnız çığlık atasım geldi de. Yan odamda kinin her sese rahatsız olduğunu hatırladım.

3 saat önce :)

Gerçekten oldu böyle mi oldu ?

Alex aynı durumdayız biliyor musun. 1 adsense işleme girdi diğeri girmedi. Şimdi kara kara düşün dur ne olacak diye. Ama sen benden biraz daha şanssızsın galiba. Çünkü benim az kazançlı adsense işleme girmedi senin ise gördüğümce en çok kazandıran.

Yarın sabah eğer hala girmezse. Tüm kanallar quiz veya life'ye.

Son düzenleme:
Allah'a şükürler olsun hesap işleme girmiş.İnşallah herkesin işleme girmiştir.

Mavi yazı ödeme yapıldığı zaman oluyor. Benimde 3 adsense işleme girmiş hayırlısı pazartesi ödemeler hesapta :)

Biz neler gördük hocam ondan sordum :) (Mavi yazıya dönmeyen adsenseler dahil)
Hayırlısıyla herkes parasını alır inşallah da kazasız belasız bu ayıda atlatırız.

21.Kas.2014 Otomatik ödeme işlemi devam ediyor:

Ne durumda?

ödeme işleme girmiş herkes bereketini görsün. bu ay ilkdefa 4 hane alacam inşallah :)

Allaha şükürler olsun bu ayda sorunsuz 2 adsensemde işlemde. İnşaallah bu ay kimse sıkıntı yaşamadan paralarını alır.

otomatik ödeme işlemi devamediyor inş herkez parasını alır bu ay.

Benimki girmedi!

---------- Spam Engelliyici 09:49 ---------- Önceki Mesaj 09:46 ----------

geçen ay işleme girmedi şimdi baktım hala işleme girmemiş beklemeye devam belki 3. grupta işleme girer bizimde :)

3. grup felan var mı hocam ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri