2014 EKİM Ayı Kazançları, KASIM Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı era
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün gece 1 hesabım bu sabaha karşıda diğer hesabım işleme girmiş. Bu ayıda atlattık çok şükür

01.Kas.2014 - 22.Kas.2014 0,00 TL 0,00 TL x.299,26 TL
21.Kas.2014 Otomatik ödeme işlemi devam ediyor: Banka hesabı ...1653 - (TLx.299,26) x.299,2

çok şükür be !!

işleme girmeyen arkadaşların da en kısa zamanda girer inşallah. böylelikle adsense konusunda hemen önyargıya varılmayacağı dersini de almış olduk. ilyas kardeşimizin dediği gibi; grup grup ödemeler yapılmakta belli ki.

21.Kas.2014 Otomatik ödeme işlemi devam ediyor: Banka hesabı ...1653 - (TLx.299,26) x.299,2

çok şükür be !!

işleme girmeyen arkadaşların da en kısa zamanda girer inşallah. böylelikle adsense konusunda hemen önyargıya varılmayacağı dersini de almış olduk. ilyas kardeşimizin dediği gibi; grup grup ödemeler yapılmakta belli ki.

şimdi mi girdi ?

çok şükür be !!

Hayırlı olsun darısı başımıza.

Hayırlı olsun darısı başımıza.

r10 da ve bi yerde daha " saat 17 ye kadar ödemeler devam eder " diye bi şey okudum diye hatırlıyorum. ümidi kesmeyin hocam. ben akşam 12 ye kadar ödenmemiş olsaydı kanalları partnere taşıcaktım, bu seçeneği siz de gözden geçirin derim. bol şans :/

---------- Spam Engelliyici 11:45 ---------- Önceki Mesaj 11:44 ----------

şimdi mi girdi ?

sabah 4-5 gibi uyudum o vakte kadar girmemişti, yeni uyandım ve girmiş. tam saat yazmıyor.

4 hesap işlemde, ne zaman girdi bilmiyorum, yeni kontrol ettim (22.11.2014 11:46)
en büyük hesapta şuanda ne tıkırtı vaarr, ne sıkırdı :D

Google forumundan deneyimli bir arkadaş sorumu cevaplamış 22si gecesi yani bu gece işleme gireceğini yazmış. Hadi İnşallah.

kXRyjvI.jpg

21.Kas.2014 Otomatik ödeme işlemi devam ediyor: Banka hesabı ...xxx - (TLx.xxx,xx) x.xxx,xx
07.Kas.2014 Otomatik ödeme: Banka hesabı ...xxxxx. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Beyler anasayfada işleme girmiştir diye yazmıyor ama ödemelerde böyle yazıyor işleme girdi mi acaba ? Lütfen biriniz bişey yazsın ? :( Ölcem az kaldı :(

adsense ödemeleri tam olarak nezaman kesinleştirip nezaman ödeme yapıyor ?

21.Kas.2014 Otomatik ödeme işlemi devam ediyor: Banka hesabı ...xxx - (TLx.xxx,xx) x.xxx,xx

Beyler anasayfada işleme girmiştir diye yazmıyor ama ödemelerde böyle yazıyor işleme girdi mi acaba ? Lütfen biriniz bişey yazsın ? :( Ölcem az kaldı :(

Girmiş

Google forumundan deneyimli bir arkadaş sorumu cevaplamış 22si gecesi yani bu gece işleme gireceğini yazmış. Hadi İnşallah.

la crazyboy senin geçen ay işleme girmeyenlere noldu sonradan halloldu mu?

---------- Spam Engelliyici 11:53 ---------- Önceki Mesaj 11:52 ----------

dostum anasayfadan kontrol edilmiyor, ödemeler kısmında o yazı varsa girmiştir " hiç işlem yok " yazıyorsa girmemiştir.

la crazyboy senin geçen ay işleme girmeyenlere noldu sonradan halloldu mu?

---------- Spam Engelliyici 11:53 ---------- Önceki Mesaj 11:52 ----------

dostum anasayfadan kontrol edilmiyor, ödemeler kısmında o yazı varsa girmiştir " hiç işlem yok " yazıyorsa girmemiştir.

gitti onlar sıfırdan başladık.

gitti onlar sıfırdan başladık.

toplam kaç adsense kaybettin bu olaylar başladığından bu yana ve içlerinde hiç ödeme alabildiğin olmuş muydu? haricen sonradan başladıkların arasından da giden oldu mu aynı şekilde? bu verilerin tümü konuya daha hakim olabilmek, fikir yürütebilmek adına möhim.

Hay be işleme girmedi dibe vurduk ya içinde bir sürü para vardı

ayrıca gece felaket tellallığı yapanlar; boşuna beklemeyin arkadaşlar herkesle beraber işleme girmediyse daha da girmez çok üzülerek söylüyorum ama gerçek bu ' diyenler şuraya bi çıksın!

bir daha bu tip bi konuya bu tip postlar atanların banlanmasını talep edicem bundan sonra.

işleme girmiş çok şükür be!!! Kalp krizi geçiriyordum az daha :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri