Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Nov 1, 2014 - Nov 21, 2014
No transactions
Adsense Quizden daha hizli cikti bu ay iyiki varsin Adsense![]()
21.Kas.2014 Otomatik ödeme işlemi devam ediyor: Banka hesabı ...9322 -
01.Kas.2014 Başlangıç bakiyesi
yazıyor arkadaşlar ? işleme girmiş mi sayılıyorkredi ödemeleri var yanmasak bariii
Evet girmiş. Hesabı ne zaman açmıştınız ?
Gece baktıgımda işleme girmemişti ama şimdi baktım işlemde demekki herkesle aynı anda işleme girmiyor Allaaah bi tamron 17 50 alırım artık![]()
4 adsense var,
3 tanesi işlemde,
1 tanesi işleme girmedi 10k TL
Geçen ay 8k almıştım ondan, bu kez işleme girmedi
Başlığı [MENTION=9224]mNote[/MENTION] açsaydı keşke uğurlu geliyordu![]()
% mi verirsen bu ayın konusunu açarım.![]()
Bu arada ben yine ödeme almıyorum 3 ay oldu. Pin bekliyorum. Pinlerimi ABD ye geri gönderen zeki postacıya selamlarımı iletiyorum.
Senin durum ne oldu hocam ? İşleme girdi mi hesaplar ?
2. ayıma girdim adsensem ne banlanıyor ne işleme giriyorsürekli kesinleşiyor.. sonunda toplu ödese bari..
Pin beklediğimi yazdım hocam. 24 25 i gibi doğrulayacam hesapları sonra işleme girer sanırım.
Pin beklediğimi yazdım hocam. 24 25 i gibi doğrulayacam hesapları sonra işleme girer sanırım.
Benimde 2 ay biriktikten sonra 3. ayında banlandı artık girmene bile gerek yok o hesaplara %99 banlanır
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.