2014 EKİM Ayı Kazançları, KASIM Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı era
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya tamam bugün lazım da burada para yatmadı yazınca google sana ayrıcalık mı yapıyor ? Ne değişiyor ?

Bana da lazım. Ev kirasını ödeyeceğim para gelir gelmez. O yüzden kira günlerini ayın 27'sine çektim ne olur ne olmaz diye. Ama normalden fazla bir gecikme yok ki nedir bu herkeste ki para nerede kaldı yorumları ???

Tamam işte para alan yazıyor zaten almayanların yazmasının daha doğrusu tekrar tekrar yazmasının mantığı ne ?

Aylardır bu konu altın aynı terane. Hemen bir geneli hesaba katıp sözde herkesi yanınıza alarak ters bir şey yazanlara karşı bir suçlu muamelesi yapma girişimleri falan.

Hep de aynı cevaplar. Sen buranın kabadayası mısın ?

Ben yazacağımı yazdım. Yaptığınız hareketler gereksiz heyecandan ileri gitmiyor.

İlk kez ödeme alacakları anlarım ama sen burada "benim param neden yatmıyor yea " yazınca sanki google sana ayrıcalık yapıp para atacak. Hey Allahım.

Ben sana cevap yazana kadar geceden beri konuya mesaj yazmadım. Sadece takip ediyorum!

Hatta yatakta cepten takip ediyordum sırf sana cevap yazmak için bilgisayarı açtım.

Kimse tekrar tekrar birşey yazmıyor, bazı arkadaşlar mavi olmuşmu diye sormuşlar, ödeme alanlar mavi olduda mı aldı yoksa olmadan mı aldı diye öğrenmek istemişler. Bu da gayet normal! Sen buna karışamazsın, burda bilgi alışverişi yapılıyor.

Herkesin kendine göre sıkıntısı var. Bana da bugün lazım. Hatta yarın yatması hiçbirşey ifade etmiyor. O yüzden başlığı sürekli takip ediyorum; Para yatsın diye değil, fikir edineyim diye!

"benim param neden yatmıyor yea" diye ağlayan yok burada!

Neyse...

bu hesap 2 günlük üye olarak gözükmesi benim bu forumu 2 gündür takip ettiğim anlamına gelmez böyle giderse olay daha sert tartışmalara gidecek onun için ben susuyorum ama bir daha yine birine laf sallarsanız gene size cevap yazarım.

---------- Spam Engelliyici 14:21 ---------- Önceki Mesaj 14:21 ----------

biz o zaman banka hesaplarını kontrol mü etsek sadece :D

Benim yatmadı zaten :D yanlış anlaşıldım sanırım :D Maviye dönmüş dönmemiş önemli mi diye sormuştum :D

Neyse arkadaşlar işleme girdi mi girmedi mi?

Girdiyse illa ki alırsınız kalabalık etmeyin, birşey sormayın!

Girmeyenleri de düşünün. Acele etmeyin yeaa!

hala işleme girmedi ödeme sayfası boş :mad:

Ben sana cevap yazana kadar geceden beri konuya mesaj yazmadım. Sadece takip ediyorum!

Hatta yatakta cepten takip ediyordum sırf sana cevap yazmak için bilgisayarı açtım.

Kimse tekrar tekrar birşey yazmıyor, bazı arkadaşlar mavi olmuşmu diye sormuşlar, ödeme alanlar mavi olduda mı aldı yoksa olmadan mı aldı diye öğrenmek istemişler. Bu da gayet normal! Sen buna karışamazsın, burda bilgi alışverişi yapılıyor.

Herkesin kendine göre sıkıntısı var. Bana da bugün lazım. Hatta yarın yatması hiçbirşey ifade etmiyor. O yüzden başlığı sürekli takip ediyorum; Para yatsın diye değil, fikir edineyim diye!

"benim param neden yatmıyor yea" diye ağlayan yok burada!

Neyse...

Aynı bilginin tekrar tekrar verilmesi konunun çöp olmasından ileri gidemez. Nedenini geçen yorumda yazdım.

Bence konuyu açan arkadaşın artık şu bilgileri vermesi lazım. Yazı mavi olursa şöyle olur falan. Yoksa 3 yorumdan 1'i boş oluyor.

Dediğim gibi Konu Dışı'nın kapatılma mantığı burada da devam ediyor kim ne derse desin.

Yani normalden farklı bir gecikme olmadıkça bana yazılanların hepsi boş geliyor anlatabiliyor muyum ?

İlk kez olan adam da araştırsın. Önceki yoruma baksın senin dediğin gibi hiçte bazı arkadaşlar değil maalesef.Gelip konu açsa 50 kişi forumda var yazar admin konuyu kilitler yok burada yazınca normal. Lafı da biz karşı çıkanlar yeriz zaten.

Sadece mavi kelimesini arattım 49 sonuç çıktı. Bu mu bazı arkadaşlar )

Not: Bu arada yea benim sözüm kullanırken sor :)

Sadece bu sayfaya bak 119. sayfa.

Yorumların neredeyse hepsi ödeme gelmedi. Sence hoş mu ? Daha kaliteli bilgiler yazılar olsa daha iyi olmaz mı ?

Ne bileyim ya espri bile olur ama her sayfa da aynı yazıyı görmek. Tuhaf ve gereksiz anlatabiliyor muyum ? Ve bunu yapanlar inan yıllardır adsnese'den ödeme alanları bile var.

Son düzenleme:
Otomatik ödeme işlemi devam ediyor diyip de parası yatmayan oldu mu ki hiç ?

abi ilk zamanlar millet saatte bir banka hesabını kontrol falan ederdi yattımı biri haber verirdi herkes bakardı yatmış, sonraları googleden mail falan beklemeye başladık, biraz zaman geçti adsensede paralar kesinleştimi diye sabah akşam f5 lemeye başlandı. daha sonra işleme girdimi dye sabah akşam adsense başında beklenilmeye başlandı 21'inden 25 26 sına kadar bekleyenler var. şimdi ise yazı mavi oldumu olmadımı diye insanlar kafayı yemeye başladı. yazı mavileşmesi nedir ya elbet yatacak işte para neyin kafasını yaşıyorsunuz arkadaşlar..

yukarıda ki evre bana geçen gün izlediğim bi filmi hatırlattı, paranın insana neler yaptırabileceğini göreceksiniz izlerseniz :)
Ucuz Heyecanlar - Cheap Thrills 2013 film izle

abi ilk zamanlar millet saatte bir banka hesabını kontrol falan ederdi yattımı biri haber verirdi herkes bakardı yatmış, sonraları googleden mail falan beklemeye başladık, biraz zaman geçti adsensede paralar kesinleştimi diye sabah akşam f5 lemeye başlandı. daha sonra işleme girdimi dye sabah akşam adsense başında beklenilmeye başlandı 21'inden 25 26 sına kadar bekleyenler var. şimdi ise yazı mavi oldumu olmadımı diye insanlar kafayı yemeye başladı. yazı mavileşmesi nedir ya elbet yatacak işte para neyin kafasını yaşıyorsunuz arkadaşlar..

yukarıda ki evre bana geçen gün izlediğim bi filmi hatırlattı, paranın insana neler yaptırabileceğini göreceksiniz izlerseniz :)

hocam o zamanlar ödemesi kesinleşip işleme girmeyenler yoktu :D

youtube üzerinden yollandın sandım hemen 3. gözüm açıldı acaba kategori mi dedim. zaten artık herşey kategori gibi gelmeye başladı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri