Ya tamam bugün lazım da burada para yatmadı yazınca google sana ayrıcalık mı yapıyor ? Ne değişiyor ?
Bana da lazım. Ev kirasını ödeyeceğim para gelir gelmez. O yüzden kira günlerini ayın 27'sine çektim ne olur ne olmaz diye. Ama normalden fazla bir gecikme yok ki nedir bu herkeste ki para nerede kaldı yorumları ???
Tamam işte para alan yazıyor zaten almayanların yazmasının daha doğrusu tekrar tekrar yazmasının mantığı ne ?
Aylardır bu konu altın aynı terane. Hemen bir geneli hesaba katıp sözde herkesi yanınıza alarak ters bir şey yazanlara karşı bir suçlu muamelesi yapma girişimleri falan.
Hep de aynı cevaplar. Sen buranın kabadayası mısın ?
Ben yazacağımı yazdım. Yaptığınız hareketler gereksiz heyecandan ileri gitmiyor.
İlk kez ödeme alacakları anlarım ama sen burada "benim param neden yatmıyor yea " yazınca sanki google sana ayrıcalık yapıp para atacak. Hey Allahım.
Ben sana cevap yazana kadar geceden beri konuya mesaj yazmadım. Sadece takip ediyorum!
Hatta yatakta cepten takip ediyordum sırf sana cevap yazmak için bilgisayarı açtım.
Kimse tekrar tekrar birşey yazmıyor, bazı arkadaşlar mavi olmuşmu diye sormuşlar, ödeme alanlar mavi olduda mı aldı yoksa olmadan mı aldı diye öğrenmek istemişler. Bu da gayet normal! Sen buna karışamazsın, burda bilgi alışverişi yapılıyor.
Herkesin kendine göre sıkıntısı var. Bana da bugün lazım. Hatta yarın yatması hiçbirşey ifade etmiyor. O yüzden başlığı sürekli takip ediyorum; Para yatsın diye değil, fikir edineyim diye!
"benim param neden yatmıyor yea" diye ağlayan yok burada!
Neyse...