2014 EKİM Ayı Kazançları, KASIM Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı era
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Az önce arkadaş aradı başka numaradan kendini enparadan arıyomuş gibi tanıttı. hesabınıza gelen yüklü miktarlarda para var aylardır bunun vergisini ödemiyormuşsunuz devlet bloke koydu aldıklarınızın %18ini ödemezseniz yasal işlem başlayacak dedi. bi anlık dalgınlıkla inandım korktum betim benzim attı böyle şaka mı olur lan :D

Az önce arkadaş aradı başka numaradan kendini enparadan arıyomuş gibi tanıttı. hesabınıza gelen yüklü miktarlarda para var aylardır bunun vergisini ödemiyormuşsunuz devlet bloke koydu aldıklarınızın %18ini ödemezseniz yasal işlem başlayacak dedi. bi anlık dalgınlıkla inandım korktum betim benzim attı böyle şaka mı olur lan :D

ahaha :D mini kalp krizi sebebi

adsense yatırdım diyor xxx yatacaktı ve adsensede 0 lira gösteriyor yatırdık diyor ancak hesapta yok banka onay vermemiş mi acaba hesabım enpara

Süper şakaymış :D millet bizim zaaflarımızı kullanıyor yaw

ahaha neyseki bu tarz şaka yapacak biri yok hayatımda :D

bnm halkbank ve işbank ikisi de halen hesaba yatmadı.para biraz fazla olunca tabi ister istemez heyecan oluyor yatacak mı yatmayacak mı diye:(

Arkadaslar bu ay kesınleşmiş kazancım var banka onaylama tutarını bugun girdim ne zaman işleme girer acaba

Sent from my iPhone using Tapatalk

1adsensem yapı krediye bağlı ödeme aldım 2.adsense finansbanka bağlı ödeme gönderdık dıye mesaj geldi ama para hesapda gözükmüyor

benim adsense panelinde ödendi gözüküyor ama hesapta tık yok bu neiştir ?

bikaç kez vakıf ve garantide gönderilen para hesabıma geçmemişti,arayıp sordum düzelttiler.hatta bikeresinde garantideydi sanırım arayıp para gönderilmiş ama hesabımda göremiyorum dedim.aa evet gelmiş ama onaylamanız gerekiyor filan gibi bişeyler dediler.nesini onayllıycam dedim,parayı kabul ediyormusunuz dediler :D yok anasını satayım zevkine arıyorum param niye gelmedi diye :p bunu diyemedim tabi.ugraşmamak için evet evet,kabul ediyorum hemen onaylayın lütfen dedim.sonra baktım 10dk sonra hesabımda görünüyor,gidip çektim.para gönderildi deniyor ama hesapda göremiyorsanız bankanızı arayıp bi sorun,başka arkadaşlardanda duymuştum böyle parayı beklettiklerini...

Arkadaşlar gece paranın geçmesini beklemeyin Merkez bankası çalışmadığı saatlerde Transfer ve EFT işlemleri yapılmaz sabah 9 ile akşam 5 arasında hesaba geçti geçti geçmedi zaten bir sonraki güne kalır.
Ne banka nede şubeyle alakalı bir durum değil

Arkadaşlar gece paranın geçmesini beklemeyin Merkez bankası çalışmadığı saatlerde Transfer ve EFT işlemleri yapılmaz sabah 9 ile akşam 5 arasında hesaba geçti geçti geçmedi zaten bir sonraki güne kalır.
Ne banka nede şubeyle alakalı bir durum değil

Aynen hocam 9 da yatar en erken paralar

Aynen hocam sürekli şu banka şu şube diye konu geçiyor. Bankalarla alakalı bir durum değil merkez bankası onayladıktan sonra hangi banka olursa olsun farketmez en fazla 15 dk sonra hesapta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri