2014 EYLÜL Ayı Kazançları, EKİM Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilk kazanç ve %25 kesinti :) bi tablet alırım artık :)

Beyler adsenseye ödeme yöntemi yöntemi eklycm ama benim şube yok ne yapmam gerek

Benim şubede yeniydi adsensede gözükmüyordu ibanı ekledim yakın bir şube seçtim şu ana kadar devamlı ödememi aldım zaten test ödemesi gelirse diğer ödemeleride sorunsuz alırsınız.

her ay %15 kesiyordu bu ay %12 kesti oldukça mutluyum bakalım ayın 22sini merakla bekliyorum ilaç gibi gelir bu para :)

Arkadaşlar XX XXX ödeme alanlarda kesinti XXXX lirayı geçiyor mu ?

Arkadaşlar XX XXX ödeme alanlarda kesinti XXXX lirayı geçiyor mu ?

10.000 lira kazanıyor diyelim. 1000 lira kesinti olsa %10 olur. Yani minimum %10 kesintiye uğrayacak ki xxxx lirayı geçsin. Bu da demek oluyor ki %99 xxxx lirayı geçiyor :)

1954Tl kesinleşmiş.
%18 kesinti.
Geçen ayda %18 gibi birşeydi.
%20 altına düştüm 2 aydır.
:D

Yok hiç değişmedim benım şüphem benım pc de keylogger var Kesınlıkle adsenseye ayın yedısınde girmediğime emın ım ama kafamı kurcalayan benım adsense hesabıma Ankaradan giriş olduğu ise telefon doğrulamayı nasıl atlattı çünkü benım adsense girişde telefona kod geliyor telefon doğrulamayı aktıf ettım emsisOft a çok guvenıyordum şimdii bide zamana kuruyorum birdaha asla oyun ındırmeyeceığım arada sırada yetıskın sıtelere gırıyordum
ıkısınden bırınden yedım eğer keylogger varsa büyük ıhtımal
9pNA0r.png
[/url][/IMG]

iyi düşün derim bazen ip adresleri ankara olarak görünüyor

hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin :)
ilk defa %10 -11 kesinti şaşırtıyorlar

Son düzenleme:
sorun ilginç olmuş yüzde 20 lerde gezdiği oluyor bazen daha fazla bunun paranın az çok olmasıyla ilgisi yok ki .. 15 bin tl ye 12 bin kesinleştiği görüldü

Sormamın amacı google çakallık yapıp fazla kazananlardan daha fazla kesinti yapıyor mu ya da tam tersi merhametli davranıp daha az mı kesinti yapıyor ?bunu öğrenmekti.

10.000 lira kazanıyor diyelim. 1000 lira kesinti olsa %10 olur. Yani minimum %10 kesintiye uğrayacak ki xxxx lirayı geçsin. Bu da demek oluyor ki %99 xxxx lirayı geçiyor :)

ortalama kesinti miktarı takip ettiğim kadarıyla %17-20 arası 12 bin lira kazanan bir kişi 2100 lira kesintiye verip elinde ortalama 10 bin lira kazanacak demek oluyor fakat üst mesajda söylediğim gibi amacım google amcanın uyanıklık yapıp yapmadığını öğrenmek.Zaten yeterince soyuyor bizi :)

Son düzenleme:
iyi düşün derim bazen ip adresleri ankara olarak görünüyor
Teşekkür ederım bütün hesapları gezdım aynen sızın dediğiniz gibi bır sonuc cıkardım ama kafama takılan ben ayın yedısınde adsenseye gırmedığıme emındım artık yavaş yavaş yaşlılık belırtılerı başladı bende ne yaptığımı hatırlamıyorum

Sormamın amacı google çakallık yapıp fazla kazananlardan daha fazla kesinti yapıyor mu ya da tam tersi merhametli davranıp daha az mı kesinti yapıyor ?bunu öğrenmekti.

ortalama kesinti miktarı takip ettiğim kadarıyla %17-20 arası 12 bin lira kazanan bir kişi 2100 lira kesintiye verip elinde ortalama 10 bin lira kazanacak demek oluyor fakat üst mesajda söylediğim gibi amacım google'nin çakallık yapıp yapmadığını öğrenmek.Zaten yeterince soyuyor bizi :)

O dediğin mahalle esnafında olur, taksicilede olur google çakallık yapmaz.Bak google sayesinde kaç insan ekmek yiyor.Üzerine gitmeyin artık şu google'ın google daha ne yapsın size ? Hayal edemeyeceğiniz paralar kazandırıyor hala google'a yükleniyorsunuz.Bu dünyada hiç bir iyilik cezası kalmaz.Google şimdi Türkiyeye adsenseyi kapatsa ne yapıcaksınız çok merak ediyorumm

Diyede cevap verebilirdim ama ben sadce google çakallık yapmaz kardeşim demeyi daha uygun buldum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri