2014 EYLÜL Ayı Kazançları, EKİM Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=8235]tetik_67[/MENTION] [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION]

Hayır çok kesmemişlerdi. Gereken kadar kesmişlerdi. Normalde ay içinde başka Adsense'den alıp buraya kanal taşıdım derim ama öyle bir şey de olmadı. Üzümü yiyip bağını sormayacağız galiba.

Abiler mevzu derin 11k kesinleşme beklediğim adsense te 450 lira kesinleşmiş.. Bi kaç gün önce para kazanmam iptal olmuştu.. Ama geçen ayı neden etkilesinki.. Muhtemelen kanalları biri kendisine geçirmiştir.. Söyleyeceklerim bu kadar.. Muhtemelen bu yıkımdan sonra uzun süre iş yapmam.. Taksimdeyim bunun üstüne bi kaç tane soğuk bişiler iyi gider.. Sevgiler..

%18 Kesin ALLAH Bereketini Versin ..

Abiler mevzu derin 11k kesinleşme beklediğim adsense te 450 lira kesinleşmiş.. Bi kaç gün önce para kazanmam iptal olmuştu.. Ama geçen ayı neden etkilesinki.. Muhtemelen kanalları biri kendisine geçirmiştir.. Söyleyeceklerim bu kadar.. Muhtemelen bu yıkımdan sonra uzun süre iş yapmam.. Taksimdeyim bunun üstüne bi kaç tane soğuk bişiler iyi gider.. Sevgiler..

Hızlanacağız bu tür mesajları gördükçe yt den soğuyorum . Kanalları satın almadığımız için birinin başka adsenseye taşıma ihtimali yok. ama kıllanıyor insan, tam paketi alacağız derken hüsran olacak diye. bakalım nasıl olacak ekim.

Son 3-4 aydir bircok kanalimin kapanmasina ragmen kesinti ortalama hep %14 oluyordu. Ama bu sefer %26 kesinti olmus. Öyle kapanan cok kanalim da yoktu aslinda. O zaman,

Bol profesyonel spam = bol kanal kapanmaları = az kesinti diyebilir miyiz sevgili youtuber'lar ??

%14 kesinti olmuş bu ay bendede Allah Bereket Versin :)

[MENTION=8235]tetik_67[/MENTION] [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION]

Hayır çok kesmemişlerdi. Gereken kadar kesmişlerdi. Normalde ay içinde başka Adsense'den alıp buraya kanal taşıdım derim ama öyle bir şey de olmadı. Üzümü yiyip bağını sormayacağız galiba.
Hocam boş ver paranın fazlası göz çıkarmaz:D
afiyetle ye

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] Hocam konuyu hep siz açın ilk defa %15 kesinti yedim :)

senin gibi adsensenin ben taaaaaaa
5600 tlden 7,07 tl kesinleşmiş
kanal gecen ayın 31inde para kazanmaya kapanmıstı tekrar acıp öyle silmiştim kanalı olan sinirim tepeme cıktı *****

Al benden de o kadar , 6,5 k dan 396 tl kesinleşmiş adsensenin birinde, para kazanma kapanmada yoktu :(

bi adsensem 3x bi adsensem 2x kesinleşmiş aşagı yukarı
taşıma falan yok stabil düzenli ödeme aldıgım sabit kanallar baglı olan adsenseler

2 aydir bos (hic kanal bagli deyil) ve icerisinde 109 euro olan adsenseye bugun 129 euro daha eklemisler :) . 500 euro limit koymustum hesaba gondermeleri icin, galiba bosken bile 2-3 aya kalmaz Limiti gececek :)

anlamadıgım konuda %80-%90 kesinti yiyende var 2x-3x kesinleşende var kafasına göre yapmıyodur her halde bu işi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri