2014 EYLÜL Ayı Kazançları, EKİM Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kanallar kapanmasına ragmen yüzde 19 kesinti allaha şükür bu ayıda atlattık.

2 aydır ödeme almıyordum. normalde hep %20 %22 kesinti oluyordu 2 ay ödeme almadım %5 kesinti olmuş

(sınır geçememiştim ondan ödeme almamıştım yani ilgilenmiyordum)

450 liradan 383 lira kesinleşti %14 kesinti ve 67 lira kesinti

şimdi hesapladımda Bir hesabımda kesinti olmamış gibi birşey.

diğer adsense'mda ( yüklü meblağ olan )

% 10 kesinti. valla çok sevindim ama kesinti 4 haneli olunca yinede insanın gözüne çok geliyor şu kesintiler koyuyor.. Fakirlik işte nabarsın. gerçi eskidendi fakirlik artık zenginiz :D yani 23 ekimden sonra inşallah Yihu hadi dans edelim :D

bende aldım ama 20 k üstü risk diyorlar onun dedim hocam :) İnşallah sıkıntısız alırsınız..

Neye göre risk arkadaşım her kafadan farklı ses çıkıyor :) eğer sorunsuz alırsam admin arkadaşlarda izin verirse konusunu açarım boşuna kuruntu yapıyoruz gibime geliyo :)

Ödeme eşiğini geçemedim :) İnşallah sorunsuz alırsınız paranızı

bende aldım ama 20 k üstü risk diyorlar onun dedim hocam :) İnşallah sıkıntısız alırsınız..

Burada yazılmış :)http://www.ytpara.com/adsense-ban/1...ne-zaman-kapanmaz-ytpara-paylasim-konusu.html
Eğer yanlış bir şey yapmıyorsanız Google'ın sizi izlemesinde bir sıkıntı yok, kazancınız arttı diye korkmayın. Forumda tek adsense ile 20k ödeme alıp birden fazla adsense'e sahip tanıdıklarım mevcut. Ancak sitemizde yanlış bir şey yapmayan kişi sayısı gerçekten çok çok az O yüzden korkmanız da gerekiyor

evet haklısın kardeş yanlız adminin açtığı konu eski tarihli yani geçtiğimiz ay gerçekleşen dalga da başka şeyler vardı. iban, server, çoklu adsense, dengesiz aşırı spam, belki de aktif kullanılmayan adsense ......

Burada yazılmış :)http://www.ytpara.com/adsense-ban/1...ne-zaman-kapanmaz-ytpara-paylasim-konusu.html
Eğer yanlış bir şey yapmıyorsanız Google'ın sizi izlemesinde bir sıkıntı yok, kazancınız arttı diye korkmayın. Forumda tek adsense ile 20k ödeme alıp birden fazla adsense'e sahip tanıdıklarım mevcut. Ancak sitemizde yanlış bir şey yapmayan kişi sayısı gerçekten çok çok az O yüzden korkmanız da gerekiyor

evet haklısın kardeş yanlız adminin açtığı konu eski tarihli yani geçtiğimiz ay gerçekleşen dalga da başka şeyler vardı. iban, server, çoklu adsense, dengesiz aşırı spam, belki de aktif kullanılmayan adsense ......

Ya dur kıllandırma bizi.:)

%32 Kesinti vat ne oldu buna bu ay anlamadım

bu ay 23 ü sabahı herkesin parası hesaplarda atlara fısıldayan adam şimdiden ilan ediyor 23 ü sabahı parasını alanlar hayır işlerinide biraz ayırın yoksa adsenseniz gider demedi demeyin

kesinti
14
18
21
14
21
14

1. %14 19k kesinleşen
2. %12
inşallah sorunsuz alırız.
herkese bol kazançlar.

140 TL de benden kesmişler zaten yeteri kadar haksız yere hesap bnlıyorlar bu kesinti neden anlamış değilim.

bu ay 21 inde işleme girer 22 sinde hesaba geçer. haftasonuydu tatildi muhabbeti bu için yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri