%13
%13
iki hesap arasında baya fark var ama kesinti miktarı aynı olmuşinşallah alırız bu ayda sıkıntısız
Google sana mesaj göndermiş
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
%13
%13
iki hesap arasında baya fark var ama kesinti miktarı aynı olmuşinşallah alırız bu ayda sıkıntısız
Google sana mesaj göndermiş![]()
Abiler mevzu derin 11k kesinleşme beklediğim adsense te 450 lira kesinleşmiş.. Bi kaç gün önce para kazanmam iptal olmuştu.. Ama geçen ayı neden etkilesinki.. Muhtemelen kanalları biri kendisine geçirmiştir.. Söyleyeceklerim bu kadar.. Muhtemelen bu yıkımdan sonra uzun süre iş yapmam.. Taksimdeyim bunun üstüne bi kaç tane soğuk bişiler iyi gider.. Sevgiler..
Hocam boş ver paranın fazlası göz çıkarmaz[MENTION=8235]tetik_67[/MENTION] [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION]
Hayır çok kesmemişlerdi. Gereken kadar kesmişlerdi. Normalde ay içinde başka Adsense'den alıp buraya kanal taşıdım derim ama öyle bir şey de olmadı. Üzümü yiyip bağını sormayacağız galiba.
senin gibi adsensenin ben taaaaaaa
5600 tlden 7,07 tl kesinleşmiş
kanal gecen ayın 31inde para kazanmaya kapanmıstı tekrar acıp öyle silmiştim kanalı olan sinirim tepeme cıktı *****
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] Hocam konuyu hep siz açın ilk defa %15 kesinti yedim![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.