2014 EYLÜL Ayı Kazançları, EKİM Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar direk işlemde yazmayın..

1-) Adsenseye yeni baktım işleme girmiş.
2-) Saat ..... işleme girmemişti şimdi baktım girmiş..

İşlemde hesaplar,
2 ay önce benimde bir adsense 2 gün sonra işleme girip çoğu kişiden 4-5 gün sonra ödeme almıştım, umarım girmeyenlerin girer.

off iş yerindeyim akşam 9da evde olucam, hesaplara bakamıyorum, zaman geçmiyor arkadaş...

bu arada forumda sürekli bir adam vardı, bu ay adsense işleme girmeyenler çok artıcak falan diyodu ama adamı konudan uzaklaştırmıştık, haklı çıktı sanırım gelen yorumları okuyunca :(

22.Eki.2014Otomatik ödeme işlemi devam ediyor: Banka hesabı ...

Adsense sinde böyle yazan var mı? Herkesin de 21 mi yazıyor. Belki bi umut olur

Sen kusura bakma da kazaya davet çıkarıyorsun. Tek ip üzerinden elini kolunu sallaya sallaya adsenseler arası geçiş yaparsan illa yakalanırsın kardeşim kusura bakma. :) Ben Facebook'ta bile farklı bir pc de hesabımı açınca dogrulama kodu gönderiyor anında bu sen misin? gibisinden. Bunı kıytırık facebook algılıyorsa google anasını ağlatır. O işleme giren hesabında gümbürtüye gitmesin dikkat et.

Birader insanları germe bak kaç mesajdır aynı konu üzerinde konuşup duruyosun.. Mevzunun sorduğun sorularla vds dir falan filan bi ilgisi yok diyolar ısrarla hala aynı şeyi soruyosun..

Kanallar kesin olarak mimleniyor arkadaşlar, çünkü bir önceki ay ödeme aldığım adsenselere işleme girmeyen bazı adsenselerden önemli kanalları taşımıştım o adsenseler de işleme girmedi. İşleme girme oranım %0 :) Alıştık artık.

Kanallar kesin olarak mimleniyor arkadaşlar, çünkü bir önceki ay ödeme aldığım adsenselere işleme girmeyen bazı adsenselerden önemli kanalları taşımıştım o adsenseler de işleme girmedi. İşleme girme oranım %0 :) Alıştık artık.

yani bu durumda işleme girmeyen adsense kanallarını temiz adsense taşımak değilde partnere sokmak daha mantıklı

yani bu durumda işleme girmeyen adsense kanallarını temiz adsense taşımak değilde partnere sokmak daha mantıklı

Aynen öyle, yoksa temiz adsenseten de ödeme alamıyorsunuz, kesin bilgi bu ;) (en azından benim hesaplar ve etrafımdaki birkaç kişiden gördüğüm duyduğum bu)

Aynen öyle, yoksa temiz adsenseten de ödeme alamıyorsunuz, kesin bilgi bu ;) (en azından benim hesaplar ve etrafımdaki birkaç kişiden gördüğüm duyduğum bu)

inşallah girer işleme senin hesaplarda hocam daha zamanımız var.benimkiler girdi yaz boyunca adsensler boşta yatıyordu ödeme almadım 5 ay 3 adsensdede.geçen ay başladım bu ay 3 üde sorunsuz girdi umarım herkesinki girer üzücü bir durum gerçekten

böyle bir durum varsa, forumdan kanalda alınıp satılmaz artık.. virüs gibi yayılır yoksa bu durum :mad:

böyle bir durum varsa, forumdan kanalda alınıp satılmaz artık.. virüs gibi yayılır yoksa bu durum :mad:

Ben uyarıp görevimi yapayım, bu ay da aynı durum var gibi. Var ise, o zaman kanal satışlarında belirtilmesini isteyeceğiz daha önce adsense bağlandı mı bağlanmadı mı? O adsense ne oldu? Adsense bağlanmadan yapılan satışlarda problem olacağını düşünmüyorum.

Neyse bakalım ödemeler gelince konuya bilgilendirme mesajı atar arkadaşlar. Konudan sapmayalım, bekleyen ödemelerinin yatmasını çok arkadaş var yine de :)

admin era'da bu değerlendirmeyi yaptı, eğer hesap işleme girmezse yani ödeme günün de para almazsanız bir sonra ki aya toplu ödeme yapılmaz muhtemelen adsense kapanacaktır bu nedenle kanalları partnerlere dağıtmakta fayda olacaktır. geçen bi super moderator'e bunu söyledim umudu kırıldı sanırım bana küfür ederek bi hafta ban attı. :D ama şuan, etraf durgun ve sorun yok gibi inşallah herkes ödemesini sorunsuz alır.

Ben uyarıp görevimi yapayım, bu ay da aynı durum var gibi. Var ise, o zaman kanal satışlarında belirtilmesini isteyeceğiz daha önce adsense bağlandı mı bağlanmadı mı? O adsense ne oldu? Adsense bağlanmadan yapılan satışlarda problem olacağını düşünmüyorum.

Neyse bakalım ödemeler gelince konuya bilgilendirme mesajı atar arkadaşlar. Konudan sapmayalım, bekleyen ödemelerinin yatmasını çok arkadaş var yine de :)

evet lütfen biri bizi bilgilendirsin :D

Peki çalışma şeklin nedir dostum? Bot mu calısıyorsun vds mi yoksa manuel mi?

Banlanan hesabım tamamen manueldi içindeki kanalların en yenisi bile 7 8 aylık oturmuş kanallardı hatta ben o adsense 5 aydır tek kanal bile eklemedim her ay iyi para alıyordum ancak durduk yere banlandı. İşleme girmeyen 2 tane adsensem var onlardada aynı şekil çalışıyordum ancak bir tanesine 2 gün önce botla yaptığım kanallardan bağladım fakat bunun sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. 4 adsense kullanıyorum hepsine aynı ipden aynı anda giriyorum sürekli aralarında 1 tanesi sağlam. Nerden nasıl bulaştı bilmiyorum bu şey. Bu arada 2 gün önce bağladığım kanalları forumdan birinden almıştım çok önceden acaba forumdan kanal alıpta hesabı işleme girmeyen yada banlanan varsa bana özelden kimden aldıklarını atabilirler mi ?
Not: Hiçbir şekilde izlenim 301+ gibi işlemlere bulaşmadım telif veya flagın yanından bile geçmedim benim için paradan önemli şeyler var.

Ben birşeyı merak ediyorum bu işleme girmeyen arkadaşların aynı adsenseye herkes doğruyu yazmak şartıyla kaçtane kanalı var.3-5 tane olanda 50-100 tane kanalı aynı adsenseye bağlı olanında adsensesı işleme girmedımı.?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri