2014 EYLÜL Ayı Kazançları, EKİM Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya kıssadan hisse şu işleme girmeyen arkadaşlar çalışma sistemini söyleyebilir mi?
Bot mu kullanıyorlar, vds mi, yoksa manuel mi ? En azından bunu dile getirin bizde kritik yapalım!

Ben bunu sormuyorum arkadaşım ne tür işlemlerde işleme girmeme olayı hortluyor bunu anlamaya çalışmalıyız. Mebla'nın dolgunlugu felan değil kanatimce adam 21 k bekliyorum diyor. Ama çalışma şekli olabilir. Yani Bot kullandığı için mi vds mi yoksa tek ip üzerinden 2-3 adsense çalışmasından ötürü mü önemli olan bu.

Farkettiysen 3adsensede benim yani calısma tarzı aynı,aynı yerden giriliyo,aynı ıpden giriliyo,az kazanan ve cok kazanan adsense isleme girmedi orta derece kazanan isleme girdi yani paraya bakarak isleme girip girmemesini belirleme tezide cürüdü. E aynı ıpden giriyodum isleme girmese hicbiri girmezdi. Aynı pcden giriyorum isleme girmese hicbiri girmezdi. Kısacası belirli tez yok

Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk

İşlemde herkes inşallah parasını sorunsuz alır.

çok şükür işleme girmiş ilk kez bu ay bu kadar dokuz doğurdum forumu okudukça piskolojim bozuldu.bence sıkıntı fazla video atıp sürekli kanalı kapatıp yeni kanal açma benim kanalımda 10 video olsa acaba kapanırmırmı diyorum forumda adam 300 videodan bahsediyor şaş kalıyorum.temiz izlenim alan beş altı video kanalı kapattırmayacan videoyap kullanıyorum.bide durmadan adsense açan kişiler yüzünden oluyor bu iş adamlar bakıyo adsense açımında yükseliş var sen aç biz kapatırız diyolar tüm arkadaşlarımın ödeme alamayanlara geçmiş olsun Allah sabır versin.ama şunu söylemeden edemicem şu orço dizisini başlık farklı atıp otarafa butarafa çevirip yüzlece aynı videoyo kasan kişi banlanmıştır inş beni duyuyosan el salla :)

Ya kıssadan hisse şu işleme girmeyen arkadaşlar çalışma sistemini söyleyebilir mi?
Bot mu kullanıyorlar, vds mi, yoksa manuel mi ? En azından bunu dile getirin bizde kritik yapalım!

Hocam benim adsensede bi kanal vardı. Onuda palipleten den almıştım. Film kanalı. Onun adsenseler başlanmıştı geçen ay. Ama ben banlanmadan daha önce satın almıştım. Galiba kanal mimliydi tek açıklaması bu.

Farkettiysen 3adsensede benim yani calısma tarzı aynı,aynı yerden giriliyo,aynı ıpden giriliyo,az kazanan ve cok kazanan adsense isleme girmedi orta derece kazanan isleme girdi yani paraya bakarak isleme girip girmemesini belirleme tezide cürüdü. E aynı ıpden giriyodum isleme girmese hicbiri girmezdi. Aynı pcden giriyorum isleme girmese hicbiri girmezdi. Kısacası belirli tez yok

Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk

Sen kusura bakma da kazaya davet çıkarıyorsun. Tek ip üzerinden elini kolunu sallaya sallaya adsenseler arası geçiş yaparsan illa yakalanırsın kardeşim kusura bakma. :) Ben Facebook'ta bile farklı bir pc de hesabımı açınca dogrulama kodu gönderiyor anında bu sen misin? gibisinden. Bunı kıytırık facebook algılıyorsa google anasını ağlatır. O işleme giren hesabında gümbürtüye gitmesin dikkat et.

arkadaşlar sakin olun benim 3 adsense'de işleme girdi.2 gün sonraya kadar ödeme alamayanlar olursa kritik yaparız.benim düşüncem bu ay işleme girme sorunu ortadan kalkıcağından yana.

Sen kusura bakma da kazaya davet çıkarıyorsun. Tek ip üzerinden elini kolunu sallaya sallaya adsenseler arası geçiş yaparsan illa yakalanırsın kardeşim kusura bakma. :) Ben Facebook'ta bile farklı bir pc de hesabımı açınca dogrulama kodu gönderiyor anında bu sen misin? gibisinden. Bunı kıytırık facebook algılıyorsa google anasını ağlatır. O işleme giren hesabında gümbürtüye gitmesin dikkat et.

Aylardır tüm adsenselerime aynı ip aynı pcden giriyorum birçok insanında bu şekilde çalıştığını biliyorum sorun bence bu değil çünkü çok titiz insanlarında aynı dertten başı yandı. Bu ay benimde adsenseler gitti banlananda var işleme girmeyende bir bağ kurmaya çalışıyorum kesin net birşey ortada yok.

Felaket tellalığı yapmayın yapanları bu kategoriye giriş izni yasaklanacak. [MENTION=11620]era[/MENTION]
Herkesin canı burnundayken banlanacaksın demeyin.

Aylardır tüm adsenselerime aynı ip aynı pcden giriyorum birçok insanında bu şekilde çalıştığını biliyorum sorun bence bu değil çünkü çok titiz insanlarında aynı dertten başı yandı. Bu ay benimde adsenseler gitti banlananda var işleme girmeyende bir bağ kurmaya çalışıyorum kesin net birşey ortada yok.

Peki çalışma şeklin nedir dostum? Bot mu calısıyorsun vds mi yoksa manuel mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri