2 adsense te işlemde çok şükür. İnşallah işleme giremeyenlerin ki de girer...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam hatta benim ertesi gün girdi işleme beklemeye devam
Ben bunu sormuyorum arkadaşım ne tür işlemlerde işleme girmeme olayı hortluyor bunu anlamaya çalışmalıyız. Mebla'nın dolgunlugu felan değil kanatimce adam 21 k bekliyorum diyor. Ama çalışma şekli olabilir. Yani Bot kullandığı için mi vds mi yoksa tek ip üzerinden 2-3 adsense çalışmasından ötürü mü önemli olan bu.
Ya kıssadan hisse şu işleme girmeyen arkadaşlar çalışma sistemini söyleyebilir mi?
Bot mu kullanıyorlar, vds mi, yoksa manuel mi ? En azından bunu dile getirin bizde kritik yapalım!
hocam hatta benim ertesi gün girdi işleme beklemeye devam
vds- manuel işleme girmedi.
herkesin işleme girmişken senin ki 1 gün sonra mı girdi hocam ?
evet hocam 1 gün sonra işleme girdi ertesi gün ödeme geldi
Ya kıssadan hisse şu işleme girmeyen arkadaşlar çalışma sistemini söyleyebilir mi?
Bot mu kullanıyorlar, vds mi, yoksa manuel mi ? En azından bunu dile getirin bizde kritik yapalım!
benimde girmiş beyler)
Farkettiysen 3adsensede benim yani calısma tarzı aynı,aynı yerden giriliyo,aynı ıpden giriliyo,az kazanan ve cok kazanan adsense isleme girmedi orta derece kazanan isleme girdi yani paraya bakarak isleme girip girmemesini belirleme tezide cürüdü. E aynı ıpden giriyodum isleme girmese hicbiri girmezdi. Aynı pcden giriyorum isleme girmese hicbiri girmezdi. Kısacası belirli tez yok
Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk
işlemde
Sen kusura bakma da kazaya davet çıkarıyorsun. Tek ip üzerinden elini kolunu sallaya sallaya adsenseler arası geçiş yaparsan illa yakalanırsın kardeşim kusura bakma.Ben Facebook'ta bile farklı bir pc de hesabımı açınca dogrulama kodu gönderiyor anında bu sen misin? gibisinden. Bunı kıytırık facebook algılıyorsa google anasını ağlatır. O işleme giren hesabında gümbürtüye gitmesin dikkat et.
ilk defa mı baktınız hocam yoksa sabah girmeyip şimdi mi işleme girdi hesabınız
Aylardır tüm adsenselerime aynı ip aynı pcden giriyorum birçok insanında bu şekilde çalıştığını biliyorum sorun bence bu değil çünkü çok titiz insanlarında aynı dertten başı yandı. Bu ay benimde adsenseler gitti banlananda var işleme girmeyende bir bağ kurmaya çalışıyorum kesin net birşey ortada yok.
sizinkidemi yeni işleme girdi hocam sabah girmeyip
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.