Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Saatinden haberim yok daha yeni baktım ben.
Isleme girip girmedigini nasil anliyoruz arkadaslar ve parasi banka hesabina yatan varmi
aslı var mı yok mu bilmiyorum ama adsense de ki yetkili alexin ödemesini tek yapmıcaz dedilerdi
Bugun para hesapda olur. Tahminen EFT saati başlar başlamaz .. Yada ogleden sonra 2 gibi ödemeleri yaparlar
Arkadaşlar 2 adsense işleme girmedi 1 tanede banlanan var. Bugüne kadar tek bir sorun bile yaşamamıştım ancak geldi benide buldu. Sabah sabah kalktım ve 3 tane adsensim gitmiş bu nedir böyle :S
Geçmiş olsun.
Sağolasın hocam kapanan adsense işleme girdi mi girmedi mi bilmiyorum ödemesi yatar mı acaba onun bilginiz var mı?
Ödeme yapmak isteseler banlamazdılar ümidini kes
Sağolasın hocam kapanan adsense işleme girdi mi girmedi mi bilmiyorum ödemesi yatar mı acaba onun bilginiz var mı?
Önceki aylarda kapanan adsenselerin ödemesinin yapıldığını okumuştum insan içine düşünce ümit ediyor işte.
Dün bu konun muhabbeti oldu, Serkan hocam yatar diyor..
http://www.ytpara.com/adsense-ban/5...eler-isleme-girdimi-alabilirmiyim-parayi.html
Eğer işleme girip banlanırsa yatar ama girmeden banlanırsa yatmaz. Bir nevi şans şuan çünkü tam işleme girme zamanı eğer girip banlandıysa yatarDua ette girip banlanmıştır
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.