Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu işleme girmiş girmemiş olayı nerede yazıyor benim ki ingilizce , Türkçeyede çeviremedim.
Automatic payment in progress , sanırım bu yani sıkıntı yok bende sanırım.
Benim adsenseler de işleme girmemiş fakat korkmak için çok erken eğer bu gün de girmezse korkmaya başlayalım çünkü bir anda bütün adsenseler aynı anda işleme girmiyor biliyorsunuz 24 saat içinde peyder pey giriyor bu gün bekleyeceğiz..
İşleme girmeyen hesaplar kapatıldı. Gecmis olsun. Partnere geciyorum. Paraları bosuna beklemeyin yavas yavas isleme girmeyen hesapları kapatıyolar
Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk
iyi ihtimal öğleden sonra, büyük ihtimal yarınişleme girenlerin ödemesi bugün yapılır mı ne dersiniz? yoksa yarına mı kaldık
LG-D802 cihazımdan gönderildi
İşleme girmeyen hesaplar kapatıldı. Gecmis olsun. Partnere geciyorum. Paraları bosuna beklemeyin yavas yavas isleme girmeyen hesapları kapatıyolar
Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk
geçmiş olsun..aramıza hoşgeldin![]()
Bu işleme girmiş girmemiş olayı nerede yazıyor benim ki ingilizce , Türkçeyede çeviremedim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.