Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Benim to %1 altında tbm ise 0.03Şunu da bir açıkla ) Eskiden To %9 tbm 0.06 olurdu =)
O ustte soyledigim bolume gir. Eslesmeyen reklam isteklerine bak. Onceki gunlerden cok daha fazladir. yada video reklamlarin yerine flash, reism, metin gibi reklamlarin daha cok istek aliyodur. Onlarda kolay kolay tik almiyo zaten. Kategorine gorede o reklamlar illaki kaliteli olacak diye bisey yok. Dizi yukluyodun sen heralde, o tbm normaldir o yuzden.
kardeş eşleşmeyen reklam istekleri hemen hemen aynı 19 bin bende. Günlük 15 20k izlenimim var şimdi kontrol ettim eskiye göre garip olan VİDEO reklamları. ESKİDEN 3 4k İKEN. SON 4 GÜNDÜR 1K YI GEÇMİYOR. bu yüzden sayfa to düşük bence tıkların %80 i video önünden geliyordu şimdi onlar az çıkınca sayfa to da düşük. Buda reklam yok demek inşallah en kısa zamanda reklam alır şu google koskoca googleye reklamveren mi kalmadı anlamadım ya
geçici bir sorunmuAynen oyle. Diger reklamlarin daha cok istek aliyodur, onlarda zaten tik almiyor pek. Video reklamlarindan cok tik gelmesinin sebebi sanirim tamamen izlenildigi takdirde tik olarak kabul ediliyor. Ben bunla alakali konu acmistim 2 kez benim basima geldi cunku aynisi bundan 15-20 gun oncesinde. Kimse yardim edememisti, anca suan herkesin basina gelince anladi millet durumu.
Tarihi eskiye ayarla, sayfa to oranlarinin yuksek oldugu zamanlara bak. O zaman gorursun zaten video reklamlarinin cok ciktigini. Eslesmeyen reklam istekleriyle arasinda 3-4 kati fark varsa normal. Eger o fark 10 kati geciyorsa video reklamlarinda problem var demektir.
geçici bir sorunmu
Bu adamlar demekki Fransaya karsida tavir almislar.
250 lira günlük birakan adsense 16 TL ile son 5 saate girince suan sinirden tüm videolari gizledim
Video önü değil bende video ortasında bile sarı çizgi yoktu son günlerde.
Hassas kategoriyi komple açtım neyse ki normal reklam çıkmaya başladıda biraz geliyor tıklama..
Şu sorun düzelince haber verinde tekrar engelliyelim hassas kategoriyi.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.