2014 Geldi Sayfa To düstü tiklanma azaldi diyenler baksin

bugün itibari ile bendeki sorunlar düzelmiş görünüyor arkadaşlar..Umarım daha da iyi olacak :)

hayyda bizde düzelmedi kademelimi düzeiyo acaba sayfa to kaç sende

Cevap: tıklanma ve tbm

Benim to %1 altında tbm ise 0.03 :) Şunu da bir açıkla ) Eskiden To %9 tbm 0.06 olurdu =)

O ustte soyledigim bolume gir. Eslesmeyen reklam isteklerine bak. Onceki gunlerden cok daha fazladir. yada video reklamlarin yerine flash, reism, metin gibi reklamlarin daha cok istek aliyodur. Onlarda kolay kolay tik almiyo zaten. Kategorine gorede o reklamlar illaki kaliteli olacak diye bisey yok. Dizi yukluyodun sen heralde, o tbm normaldir o yuzden.

O ustte soyledigim bolume gir. Eslesmeyen reklam isteklerine bak. Onceki gunlerden cok daha fazladir. yada video reklamlarin yerine flash, reism, metin gibi reklamlarin daha cok istek aliyodur. Onlarda kolay kolay tik almiyo zaten. Kategorine gorede o reklamlar illaki kaliteli olacak diye bisey yok. Dizi yukluyodun sen heralde, o tbm normaldir o yuzden.

kardeş eşleşmeyen reklam istekleri hemen hemen aynı 19 bin bende. Günlük 15 20k izlenimim var şimdi kontrol ettim eskiye göre garip olan VİDEO reklamları. ESKİDEN 3 4k İKEN. SON 4 GÜNDÜR 1K YI GEÇMİYOR. bu yüzden sayfa to düşük bence tıkların %80 i video önünden geliyordu şimdi onlar az çıkınca sayfa to da düşük. Buda reklam yok demek inşallah en kısa zamanda reklam alır şu google koskoca googleye reklamveren mi kalmadı anlamadım ya

kardeş eşleşmeyen reklam istekleri hemen hemen aynı 19 bin bende. Günlük 15 20k izlenimim var şimdi kontrol ettim eskiye göre garip olan VİDEO reklamları. ESKİDEN 3 4k İKEN. SON 4 GÜNDÜR 1K YI GEÇMİYOR. bu yüzden sayfa to düşük bence tıkların %80 i video önünden geliyordu şimdi onlar az çıkınca sayfa to da düşük. Buda reklam yok demek inşallah en kısa zamanda reklam alır şu google koskoca googleye reklamveren mi kalmadı anlamadım ya

Aynen oyle. Diger reklamlarin daha cok istek aliyodur, onlarda zaten tik almiyor pek. Video reklamlarindan cok tik gelmesinin sebebi sanirim tamamen izlenildigi takdirde tik olarak kabul ediliyor. Ben bunla alakali konu acmistim 2 kez benim basima geldi cunku aynisi bundan 15-20 gun oncesinde. Kimse yardim edememisti, anca suan herkesin basina gelince anladi millet durumu.

Tarihi eskiye ayarla, sayfa to oranlarinin yuksek oldugu zamanlara bak. O zaman gorursun zaten video reklamlarinin cok ciktigini. Eslesmeyen reklam istekleriyle arasinda 3-4 kati fark varsa normal. Eger o fark 10 kati geciyorsa video reklamlarinda problem var demektir.

Aynen oyle. Diger reklamlarin daha cok istek aliyodur, onlarda zaten tik almiyor pek. Video reklamlarindan cok tik gelmesinin sebebi sanirim tamamen izlenildigi takdirde tik olarak kabul ediliyor. Ben bunla alakali konu acmistim 2 kez benim basima geldi cunku aynisi bundan 15-20 gun oncesinde. Kimse yardim edememisti, anca suan herkesin basina gelince anladi millet durumu.

Tarihi eskiye ayarla, sayfa to oranlarinin yuksek oldugu zamanlara bak. O zaman gorursun zaten video reklamlarinin cok ciktigini. Eslesmeyen reklam istekleriyle arasinda 3-4 kati fark varsa normal. Eger o fark 10 kati geciyorsa video reklamlarinda problem var demektir.
geçici bir sorunmu

Ya Abd'den giriyorum. Gösterim öncesi reklam- 3 tane video ortası reklam- gösterim sonrası reklam. Hepsi çıkıyor. Türkiye'den giriyorum arkadaş 1 tane bile reklam çıkmıyor.
Yani yine Türkiye'de işler yavaş ilerliyor. Anlaşın gayri. Bizde para gazanak gari

geçici bir sorunmu

Evet gecici. Bende arada duzelip tekrar oluyor cunku. Mesela son 4-5 gundur yoktu ama bugun tekrar oldu. Sayfa to oranim normalde %4 tur. Herkes forumda sorun var diye yazarken bende bi problem yoktu ama bugun tekrar basladi. Sayfa to %1 in altina dustu sayilir suan. Gunluk gelirim normalde 120-150 civariyken suan 40 i bulmadi bile :)

Daha onceden oldugunda reklam ayarlarini kurcalayarak kisa surelide olsa duzelmesini sagliyodum. Bugun tekrar denemedim, nasil olsa duzelir 1-2 gune.

Arkadaşlar şu video önü reklam bildiğimiz videodan önce çıkan ve ilerletilemeyen reklam mı?Yani belli bir saniye izlemek zorundasın ardından reklamı geç butonu çıkıyor.Geçenlerde bir dizi kanalı vardı (kapatıldı 2-3 gün evvel) onun videolarına bakıyordum sanki normal videoya ekliymiş gibi gözüküyordu tatil turu reklamları çıkıyordu.Bunun partnerle,adsenseyle vs. ilgisi varmı yoksa videolarına o reklamlarımı entegre etmişti adsenseden bağımsız

sene sonu ve anlaşmaların çogu bitti. oyüzden videonuzu silmeyin yada para kazanması ve açıklamalarına dokunmayın. yapmanız gereken sadece kategori yi MÜZİK VE SPOR yapmayın çünkü bu kategoride fazla reklam çıkmaz ve çıksada videolar takipe girer vs. genel videolarınız haber,eğlence,kişiler bloglar kategorisinden yükleyin tavsiyemdir. kanallarım dan vide atmak isterdim ama şu anda özel intro videolarım oldugundan açıklamayamıyorum ama sonra göstericem uzun lafın kısası benim her kanallda 400 video var ve reklam çıkmayanlar sadece kadınla ve küfürle alakalı yazı içeriği olanlardır tşk.

Video önü değil bende video ortasında bile sarı çizgi yoktu son günlerde.
Hassas kategoriyi komple açtım neyse ki normal reklam çıkmaya başladıda biraz geliyor tıklama..

Şu sorun düzelince haber verinde tekrar engelliyelim hassas kategoriyi.

Dun bgbg 2 $ di bugun 0.35 $ vay bee. :) baska bi adsensemde de tbm 40 kurus. Cilgin bu google :D

Şubat ödemeleri konusunda çok hakaret çıkacak youtube'a :D

hesabımda inanılmaz bir düsüs var. tbm normalde bende 0.10 idi simdi yarıya dustu , to ve bgbg ise inanılmaz dususte ne zamana kadar devam edecek bu *

Berbat bgbg,sayfa to ölmüş izlenimlerim her zamanki gibi kazancım çok düşük youtube yaktın bizi kısa sürede düzelt şunu

250 lira günlük birakan adsense 16 TL ile son 5 saate girince suan sinirden tüm videolari gizledim

250 lira günlük birakan adsense 16 TL ile son 5 saate girince suan sinirden tüm videolari gizledim

la çakma sparrow :D :D forumda sparrowlar giderek çoğalıyor ya :D

aynen dostum , günlük 250-350 tl bırakan istatistikler bende de 50-60 tl ye düştü ..

Video önü değil bende video ortasında bile sarı çizgi yoktu son günlerde.
Hassas kategoriyi komple açtım neyse ki normal reklam çıkmaya başladıda biraz geliyor tıklama..

Şu sorun düzelince haber verinde tekrar engelliyelim hassas kategoriyi.

Hocam aynen bende açıyım hassa kategoriyi zaten reklam problemi aşikar 3 adsense durum aynı hocam hepsini açıcam :)Hocam bu sitede bilgi paylaşımı ve konuşmalarınız cidden taktir ediyorum.Dolu konuşan bir insansınız:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri