2014 Geldi Sayfa To düstü tiklanma azaldi diyenler baksin

вαттυѕαу;206157' Alıntı:
Video içi reklamalrın düzelmesini beklerken neden 3 5 günün kazancı düşük olsun ? En azından düzeltin şimdilik reklam çıksın videonuzda . Sorun düzelince eski haline getirirsiniz , Bende elle giriyorum tek tek . İşiniz ne yapın işte :)

Sağol hocam teşekkürler..

:) hepinize saygım var ağırda konuşmadım tartışacak bir durumda yok bence sadece TEK ANLATMAK İSTEDİĞİM HER SORUNU WSWS BURAYA YAZARAK boş konu açmak değil wsws ....
gibi anlatmak istedim
1. hep derim halada derim asla türkçe çalışmayınız
2. insan her ay başı bu tür konu açılmasından sıkılıyor her ay başları düşük oluyor zaten bazı aylar hariç nedenini bilen biliyor zaten
şubat başı yine yeniden bu tarz bir konu açılacaktır kazançlar yine düştü buraya konu açana kadar neden düştü araştır bul ona göre önlemenizi alınız yöntem değişiniz ;)
wsws
AKSİNE ÇOK HAPPY immmm en boş YORUMU YAPTIĞIM İÇİN :D
size kolay gelsin siz yaza durun ben çalışayım yorum yok :D

Arkadaşlar reklam çıkmıyor diyenler hassas kategorilerin hepsini engelleyen falan varsa onların bazılarını açsın ben böyle yaptım reklam çıkmaya başladı..Video önü gene çıkmıyor biraz sabretmek lazım.

Komplo Teorisi.
Ben Tr içerik çalışmıyorum bende de Tık ve To düştü.
Reklam verenler yeni yılın ilk ayı reklam bütçeleri vs kararlaştırmadan reklam zaten vermezler.

Bu olay tüm dünyada ve Türkiye de böyledir.
Türkiyedeki Tv kanallarıda yılın ilk ayının ilk haftasını genelde Dizilerin Kolaj-Tekrar videoları ile geçirirler.
Bunlarda reklamverenlerin az olmasından dolayıdır.
( nerden biliyorsun diye soranlara Tv'deki Programcılar tv programlarında bu konuyu çok tartıştılar, az izleseniz sizde bilirsiniz )

Yani kısaca, Reklam verenler daha reklamları tam anlamıyla Vermedi.
Tüm Dünyada bu böyle. . .

Ya şimdi 1200 video var hangi birini değiştireyim. Arkadaş düzelttikten sonra 5 7 güne reklamlar gözükür zaten demiş. Zaten 5 7 güne bu problem giderilir. 100 den az video varsa uğraşın. Böyle yapın diyen arkadaş acaba neye dayanarak yapın diyor. Bu durumu test etmek için en az 1 hafta gerek. Bu durum hakkında ilk konu açanlardanım olduğunda da demiştim sabredin düzelir değişik değişik yöntemler denemeyin. Test edilmemiş denenmemiş bir yöntem için yüzlerce video ile uğraşmayın bir de bunu geri düzeltmesi var. Ha varsa 100 den az video deneyin zaman kaybetmezsin. Ama asla sabırsızlığa kapılıp kanalı değiştirmenizi tavsiye etmem.

Ekledigin yada daha onceki kanallarinda bulunan videolarda ilgili alakali reklam yada reklamverenlerin reklamlari yoksa google kendi reklamlarini ceviriyor videolarinda.Adwords reklami yani gelin reklam verin filan diye.Hal boyle olunca kazancda duser herseyde karisir.

peki reklamlarin ozgunlesmesi icin ne onerirsiniz?

Genel bir düşüş olduğu aşikar ancak Serkan reizin dediği gibi panik yapmamak ve sabırla olacakları görmek beklemekten başka çare yok 6 Ocakta youtube güncellemesi geliyor diye duydum bu olayla ilgisi var mı bilmiyorum ama biraz daha bekleyelim

Nerden duydun dostum ne güncellemesi?

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

вαттυѕαу;206429' Alıntı:
Video Önü reklamlar hemen yüklenen videolara gelmez zaten , Video yüklendikten sonra biraz zaman geçmesi lazım 5 7 gün gibi bi zaman .

pratik olarak dogru diyorsun ama 3-4 günde cikmaya basliyor
ama ben 1. günde cikanda cok gördüm.

sayfa to 0,80% e düştü gün geçtikçe düşüyor daha ne kadar düşebilir merak ediyorum . eksileremi :D

tıklanma ve tbm

merhaba arkadaşlar yeni yıla girdigimiz günden bu güne tıklanmalarda bir düşme yaşamadım cogu arkadaşımda bu sorunu yaşamış benim sıkıntım tıklanma az oluyor tbm cok cok iyi oluyor tık cogalıyor tbm düşüyor belki tek bende bu sorun yoktur neyden kaynaklanıyor bu olay

Cevap: tıklanma ve tbm

Biraz arama yapmayı deneyin lütfen forumda.

yeterince konu var bu konu üstüne.....

anlıyorum fakat tam aydınlatan bir cevap yok içlerinde özür dilerim yanlış bir şey yaptıysam konuyu kilitleye bilirsiniz

TBM oranin yuksek cunku kaliteli reklamlar donuyor (zengin medya, animasyonlu flash, flash gibi), o sebepten dolayida az tik aliyosun. Cok tik aldiginda TBM dusuk cunku Video reklamlarin cok cikiyor, onlarinda TBMsi genelde dusuk oluyor. Adsense hesabinda sol menude reklam turleri diye bi bolum var. Gunluk istatistiklerine bakarken orayi kontrol edersen az cok anlarsin mantigini.

TBM oranin yuksek cunku kaliteli reklamlar donuyor (zengin medya, animasyonlu flash, flash gibi), o sebepten dolayida az tik aliyosun. Cok tik aldiginda TBM dusuk cunku Video reklamlarin cok cikiyor, onlarinda TBMsi genelde dusuk oluyor. Adsense hesabinda sol menude reklam turleri diye bi bolum var. Gunluk istatistiklerine bakarken orayi kontrol edersen az cok anlarsin mantigini.

Benim to %1 altında tbm ise 0.03 :) Şunu da bir açıkla ) Eskiden To %9 tbm 0.06 olurdu =)

Bende adsense gariplik seziyorum.Sayfa To çok düşük şuanda normal değil ocak itibari ile youtube güncellemeleri yenilikleri etkiliyor herhalde

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri