thedimebag
Yasaklanmış
İçerik turkce ise TO beklemeyin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
вαттυѕαу;206157' Alıntı:Video içi reklamalrın düzelmesini beklerken neden 3 5 günün kazancı düşük olsun ? En azından düzeltin şimdilik reklam çıksın videonuzda . Sorun düzelince eski haline getirirsiniz , Bende elle giriyorum tek tek . İşiniz ne yapın işte![]()
video ortası reklamları kaldırdım görüntülenmeler düştü ama bgbg 1.5 tl oldu. işler düzeline kadar böyle bırakacam
Video ortası reklamları kaldırmanın ne kadar faydası oldu?
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
video örtası reklamları kaldırmadan çnce 20k izlenim alıyordum 10tl civarı veriyordu
şimdi video ortası reklamları kaldırdım 6k izlenim alıyorum yine 10 tl civarı para veriyor pek bir yaraı yok gibi
yarın yine tüm video ortası reklamları acacam
arkadaşlar klasik olucak biraz ama akıl verin pls. son 1 haftadır 150 k ya yakın izlenim almama rağmen adsenselerde hergün 300-500 görüntülenme var diyo.![]()
videolarımda reklam çıkmamasını neye bağlayabilirim. 3 gün dedik 5 gün dedik ayın 14 ü oldu bittik ya o kadar izlenim alıyoz para yok![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.