2014 Geldi Sayfa To düstü tiklanma azaldi diyenler baksin

bende video reklamlar çıkmadığından açtım...1 haftada kapatılan saçma google reklamları 1 dk da aktif oldu :D

Tıklamalar düştü. tbm düştü. Gösterimler arttı ama tıklama ve tbm olmayınca :) kazançta yerlere düşüyor.

Bende de durum aynı, tıklama ve tbm çok kötü durumda.

2 farklı adsense 2 farklı ülke 2 farklı kanal 3 er binin üstünde izlenim 5 er tık lanet olsun

hala tam olarak düzelmiş değil ama daha iyi geçmiş günlere göre bende

Yılbaşına kadar türkçe içerikte de to oranı yüksekti. Bu iş düzeldikten sonra gene öyle olacağını düşünüyorum.

video ortası reklamları kaldırdım görüntülenmeler düştü ama bgbg 1.5 tl oldu. işler düzeline kadar böyle bırakacam

İlk defa bu kadar izlenme aldım ama keşkede almayaydım 1k gösterim bundan cok para verirdi eskiden. 20k gösterime 52 tık.

вαттυѕαу;206157' Alıntı:
Video içi reklamalrın düzelmesini beklerken neden 3 5 günün kazancı düşük olsun ? En azından düzeltin şimdilik reklam çıksın videonuzda . Sorun düzelince eski haline getirirsiniz , Bende elle giriyorum tek tek . İşiniz ne yapın işte :)

Son durum TBM 0.04 To %0.62. Şaka gibi resmen.

Video ortası reklamları kaldırmanın ne kadar faydası oldu?

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

video örtası reklamları kaldırmadan çnce 20k izlenim alıyordum 10tl civarı veriyordu
şimdi video ortası reklamları kaldırdım 6k izlenim alıyorum yine 10 tl civarı para veriyor pek bir yaraı yok gibi :)
yarın yine tüm video ortası reklamları acacam

video örtası reklamları kaldırmadan çnce 20k izlenim alıyordum 10tl civarı veriyordu

şimdi video ortası reklamları kaldırdım 6k izlenim alıyorum yine 10 tl civarı para veriyor pek bir yaraı yok gibi :)

yarın yine tüm video ortası reklamları acacam

Bende video ortasını kaldırsam mı acaba diye kara kara düşünüyorum, bazı videolarda hiç reklam çıkmıyor.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

TBM 0,15ten biranda 0,09a düştü. İnanılmaz düştü. Anlamıyorum ben bu işi birgün iyi birgün kötü.

benim sayfa to bayaa düştü, 2 haftadır düzelmedi. % 3.50 civarıydı günlük, şimdi % 1.40 civarlarında.

bugün bende düzelmiş gibi. Sayfa to 5,5 olmuş.

arkadaşlar bu iş düzelmeyecek gibi... hakka böyle hata oldugunu kabul eden yotube yok... geri bildirimlerim var aykın 4-5-6-7-8-9-10- / ocak 2013 tarihlerinde farklı kanal ve adsenselerden.. bir tane cevap yok...

ki problem devam edıyor...
not: reklamlarda video aktifliği gidior manuel duzeltme yapınca duzelıyor ama yenıden gidebiliyor... özellikle yoğun izlenme alan videolarda bu var ocakdan beri..
2-kanallarda devre dışı olmaya başlayanlar var.. sebep yok neden yok kanal devre dışı ... benımde başıma dun geldı durduk yere.. aktif kanal gitti...
3-adsense sayım yapmıyor... bazı yenı açılan kanallarda adsense bağlantısı olmuyor sayım yok boşa donen kanallar var hala...
4- eee 10 gunde birde para kazanma gidiyor :D
işler gerçekten zor ve youtube iletişimi sıfır... işte bu forumda birlikte bişeler yaparak gidiyoruz... eee bide youtube kapandı mahkeme kararı dedikoduları hortları ki uydunet felan kapalıdı dun dns ile giriliyor...
özetle... çok saçma ve herşey engel olarak bu işlere birlikte gidiyoruz... bide tek kaldıkmı herhalde bu iş yapılmaz... forumun gücüyle gidiyoruz...

arkadaşlar klasik olucak biraz ama akıl verin pls. son 1 haftadır 150 k ya yakın izlenim almama rağmen adsenselerde hergün 300-500 görüntülenme var diyo. :(
videolarımda reklam çıkmamasını neye bağlayabilirim. 3 gün dedik 5 gün dedik ayın 14 ü oldu bittik ya o kadar izlenim alıyoz para yok :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri