3k Kesinleşse işimi görür 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben on birinde de göremem.acemilik dönemimde yönetici gmaili sildiğimden sözleşme onayı yapamıyorum.girişte direk sözleşme karşımda ,sadece tıkları mobilden görüyorum.kesinleşenleri falan bankada göreceğim artıkHerkesin hesabı kesinleşti arkadaşlar 1-2 kişinin değil.Ama işte siz 11 inde görürsünüz.![]()
3k Kesinleşse işimi görür![]()
Herkesin hesabı kesinleşti arkadaşlar 1-2 kişinin değil.Ama işte siz 11 inde görürsünüz.![]()
Herkesin hesabı kesinleşti arkadaşlar 1-2 kişinin değil.Ama işte siz 11 inde görürsünüz.![]()
Serkan abinin içerde adamı varabi şu yöntemi anlatsan da biz de öğrenmiş oluruz![]()
bu konu neden ilk 10 da değil ?![]()
Bugün 22:00-24:00 arası mı kesinleşiyordu ?
вєякαη;479409' Alıntı:Her ay ayrı bir rekorumu kırıyorum en sevdiğim konu burası ve bu konuda sabaha kadar beklemekHepinize bol ve hayırlı kazançlar dilerim
Arkadaşlar kazanclar kesinleştimi benim hiç bir adsense'm de kesinlesme olmamış ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.