2014 HAZİRAN Ayı Kazançları, TEMMUZ Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

Y
  • Kullanıcı youtubersking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cvp verecek olan yok mu ?

bu %18 oranı kesintidir vergi felan değil ...bu kesinti kanala göre - tıklara göre -izlenimlere göre- sahte tık ve izlenme göre değişir.ben %35 gördüm %100 doğal kanalımda her şey oluyor ama ortalaması %10-%20 arası kesintidir.....bunun altındakiler sevinsin , bu civardakiler herşey normal desin ve %20 bib üzerindekiler birazcık üzülebilir ama kafanızı taşlara vurmayın arkadaşlar :)

bol kazançlar

Bendeki kesintilerde bu ay yüksek oldu %2014 Renault Symbol :)

30-40 Arası Oranlar

benim yeni adsense 46 tl kesinleşti pin ne zaman yola çıkar eski adsemse beni uyarmıştı şimdi herhangi bir uyarı yok

hocam kesintiyi soruyorsan kesinti belli yüzdesi yok %1 keserler,hiç parada kesmezler üstüne para veriler,%99 keserler değişiyor yani kesintinin max ve min yok

yazdığın yazıda yanlışlık var hocam.
hiç kesinti yapmazlar demişsiniz ama adsense kazancımızın bir kısmını alıyor , bu kaydolurken yazıyor.

%15 kesinti ilk defa :). Normalde hep %18 kesinti olurdu. Herkese hayırlı uğurlu olsun.

Bendeki kesintilerde bu ay yüksek oldu %2014 Renault Symbol :)

30-40 Arası Oranlar

2014_renault_clio_rs_01_sport_02a-1211.jpg

2014 clio varken symbol ?

benim 3 tl kazançım var 56 tl kesinleşmiş

yazdığın yazıda yanlışlık var hocam.
hiç kesinti yapmazlar demişsiniz ama adsense kazancımızın bir kısmını alıyor , bu kaydolurken yazıyor.

Hocam bazen kesinti yapmıyorlar o ay üstüne para ekliyorlar.Durum şu:Geçen aylardaki fazla kesintileri ekleme yapıyorlar sende bu ay ne kadar kesinti yapacaklar derken üstüne para geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri