2014 KASIM Ayı Kazançları, ARALIK Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence odemeleri kesinlesti zamaninda pinide vardi hesabin, banka adresini sonradan girdi parasini toplu aldi..

LT15i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bu kesinleşemeler 11 inde olmuyormuydu yarın kesinleşecek ama daha kimse yazmamış.

Akşam saatlerinde hazır kıta bekliyor olucaz. . .

ödemeler kesinleşti sandım türkiye saatine göre çalışmadığımız için kafa gitti. Gerçi bu ay benim için önemli bir ay olmadı zaten çalışmadımda allah herkese bol kazançlar versin içindende bize inşallah.

Noel tatili sebebi ile inşallah ödemeler ocak ayına sarkmaz...

felaket tellalı gibisin tüm hevesimi tek hamlede yıktın.
ama sanmıyorum ay sonuna millete para yetiştirirler.
Felaket tellalıgı degil hocam gerçekcilik..noel tatili genelde 22 snde başlar 26 sına kadar devam eder..daha sonra yılbaşı ıvır zıvır girer araya..geçen sene bu dönemlerde ödeme alan arkadaşlar konu ile ilgili bizi aydınlatırlarsa daha isabetli olur..

Hocam yapma ya :) niye yazıyorsunuz boyle seyleri zaten çoğu kişi stresli ihtimalı olmasa bile insan düşünmeden edemiyor.
Hocam bu bir uyarı sonuçta ..ödemesini o tarihe göre ayarlayan olur aklında bulunsun manasında..korkunun ecele faydası yok..önemli olan tedbirli olmak .. geçen senenin konusunu buldum herkes 23 ünde almış ödemesini ..inşallah bu sene de aynısı olur..
http://www.ytpara.com/adsense-aylik...azanclari-aralik-odemeleri-tek-baslik-60.html

---------- Spam Engelliyici 00:27 ---------- Önceki Mesaj 00:26 ----------

[MENTION=13538]clozgun[/MENTION] Noelini yerim <3
Noel baba da geldi..

Bak şimdi, sonra diyorlarki neden üyelik tarihlerini yazıp üyelere cevap veriyorsun.

Geçen sene adsenseden Aralık ayında ödeme aldın mı?
Böyle saçma-sapan yorum atıp insanların kafalarını bulandırıyorsun.

Ben cevap vereyim geçen sene Aralıkta zamanında Google Adsense ödeme yaptı.
Öyle Ocak ayına felan sarkma yok.
:cool:

Hocam bu bir uyarı sonuçta ..ödemesini o tarihe göre ayarlayan olur aklında bulunsun manasında..korkunun ecele faydası yok..önemli olan tedbirli olmak .. geçen senenin konusunu buldum herkes 23 ünde almış ödemesini ..inşallah bu sene de aynısı olur..
http://www.ytpara.com/adsense-aylik...azanclari-aralik-odemeleri-tek-baslik-60.html

---------- Spam Engelliyici 00:27 ---------- Önceki Mesaj 00:26 ----------

Noel baba da geldi..

Sen soyledıkten sonra çoğu kiişi baktı zaten oraya merak etme :)

Bak şimdi, sonra diyorlarki neden üyelik tarihlerini yazıp üyelere cevap veriyorsun.

Geçen sene adsenseden Aralık ayında ödeme aldın mı?
Böyle saçma-sapan yorum atıp insanların kafalarını bulandırıyorsun.

Ben cevap vereyim geçen sene Aralıkta zamanında Google Adsense ödeme yaptı.
Öyle Ocak ayına felan sarkma yok.

Gecen sene aralık ayında ödeme almadım..üyelik tarihi gördügün gibi 20 ocak 2014 ..adam gibi cevap yazarsın olur biter ..gerginlik yaratmaya lüzum yok..

Gecen sene aralık ayında ödeme almadım..üyelik tarihi gördügün gibi 20 ocak 2014 ..adam gibi cevap yazarsın olur biter ..gerginlik yaratmaya lüzum yok..

Ben zaten adam gibi yorum yazıyorumda, sen bilmediğin konuda Ahkam kesmesende milleti gaza getirmesen iyi olur.

Ben zaten adam gibi yorum yazıyorumda, sen bilmediğin konuda Ahkam kesmesende milleti gaza getirmesen iyi olur.

okudugunu anlamada problemlerin var .. bak bakalım burda ne yazmısım..
Alıntı:
memurvadisi1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Felaket tellalıgı degil hocam gerçekcilik..noel tatili genelde 22 snde başlar 26 sına kadar devam eder..daha sonra yılbaşı ıvır zıvır girer araya..geçen sene bu dönemlerde ödeme alan arkadaşlar konu ile ilgili bizi aydınlatırlarsa daha isabetli olur..

okudugunu anlamada problemlerin var .. bak bakalım burda ne yazmısım..
Alıntı:
memurvadisi1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

http://www.ytpara.com/717032-post89.html

Bu mesajında öyle birşey yazmıyor.
Tıkla gör
Adam kendi kendini yalanlıyor.
:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri