2014 KASIM Ayı Kazançları, ARALIK Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
son 1 aydır da başımıza bu çıktı yok şöyle kazanıyonuz yok böyle kazanıyonuz şunu yazmayın bunu yazmayın
Bu kurali ben bu ise ilk basladigimda da sevmiyordum hala daha sevmiyorum ama bazilari buna cok takiyorlar sen niye o kadar kszaniyorsun diyr dusunenler var demekki :D

Samsung Galaxy Note III cihazımdan Tapatalk aracılığı ile gönderilmiştir.

Bu kurali ben bu ise ilk basladigimda da sevmiyordum hala daha sevmiyorum ama bazilari buna cok takiyorlar sen niye o kadar kszaniyorsun diyr dusunenler var demekki :D

Sizce yeterlidir umarım aşağıdaki yazı ; [MENTION=10039]bemonth[/MENTION]'un yazısı

Yani kazanırsınız, Allah daha çok versin, herkese nasip etsin. Forumda herkez 6 Haneli kazansın. Rabbim bol bol versin. Bunu inan yürekten istiyorum.
Ancak forumda kazanamayan, ailesine bakmak için bu işlerde yırtınan insanlar var. Bunları sürekli dile getirmek hiç yakışır bir durum değil.
Söylediklerimi yanlış anlamassın umarım. Bu herkes için geçerlidir.
Konu Kilit
İyi forumlar

gözlerimi açtım forumu F5 yaptım baktım konu ilk sırada haydi hayırlısı bismillah diyip konuya girdik kesinleşmiş diye daha kesinleşmemiş :D

Sizce yeterlidir umarım aşağıdaki yazı ; [MENTION=10039]bemonth[/MENTION]'un yazısı

Yani kazanırsınız, Allah daha çok versin, herkese nasip etsin. Forumda herkez 6 Haneli kazansın. Rabbim bol bol versin. Bunu inan yürekten istiyorum.
Ancak forumda kazanamayan, ailesine bakmak için bu işlerde yırtınan insanlar var. Bunları sürekli dile getirmek hiç yakışır bir durum değil.
Söylediklerimi yanlış anlamassın umarım. Bu herkes için geçerlidir.
Konu Kilit
İyi forumlar
Allah ona da daha cok versin ama bence yanlis bu ise ilk basladigimda ben konu konu kazanc paylasimi aradim cunku bilmiyorsun yeni ogrenmissin youtubeden para kazaniliyomus ama kazanan ne kadar bilemiyosun benim icin bunu ogrenmek onemliydi belki herkes ayni seyi dusunmuyordur bilemem.

Allah ona da daha cok versin ama bence yanlis bu ise ilk basladigimda ben konu konu kazanc paylasimi aradim cunku bilmiyorsun yeni ogrenmissin youtubeden para kazaniliyomus ama kazanan ne kadar bilemiyosun benim icin bunu ogrenmek onemliydi belki herkes ayni seyi dusunmuyordur bilemem.

Biraz daha ince düşünürsen, anlarsın hocam, bu dediği o o kadar niye kazanmış bu niye böyle kazanmış değil, 5 hane 15 hane yazmanın ne anlamı var, onu yazınca egomu tatmin oluyor ben onu anlamış değilim ? Kazanç paylaşımı yasak, bir çok kez uyardı adminler olsun "büyükler olsun" neyse... Ben yine kazanç paylaşımı yapanları report ederim editlemek size kalmış. Konuyu saptırmayalım.
Adsenslerine durmadan F5 yapan arkadaşlar var konu üste çıktıkta adrenailin tavan yapıyor :D [MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] mesela, allah herkese bol kazanç versin...

konuyu yukarda görünce kesınlestı sandım bian :Dd

Aslında kazanç paylaşmak yasak olmamalı çünkü çoğu kişiye çoğu insanın kazancı örnek teşkil edebilir.. Bak adamlar kazanıyor ben neden yapamıyım dıyebilir yani ben şahsen öyle derim hep çünkü adam ın kazancı youtubeden abi başka birşey yapmıyo ki suç değil benim kararımca bu..

Son düzenleme:
kesinleşmeler hiç umrumda değil kontrol etmiyorum bile :D %30 kesinti olsun ama kesin işleme girmesine razıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri