[MENTION=8077]NoEroin[/MENTION] [MENTION=13538]clozgun[/MENTION] arkadaşlar lütfen burada bitirin mesajın altınada yorum yazmayın, biriniz öyle anlamış biriniz böyle, hepimiz kardeşiz.!Yaşasın yt kardeşliği 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
showmen derken derken ne anlamda dedin merak ettim eger para konusunu konuşanlardan bahsediyorsan , ayın 30 gününü 60 gün yaşayan ben olarak SAHNE benimdir..bu ay showmende çok yok. yada yarını bekliyorlar.
edit: maç günüde link ararlar tabi orası ayrı.
spamdan kapandıysa alırsın , parakazan gittiyse %20 ye yakın kesinti olur , telifden gittiyse oran değişiyor kesinti adsense kesintisi ile 28 ya kadar çıkabilir.beyler kesinleşmeyle ilgili bi sorum var. benim kazancın %90 ını getiren kanal geçen ayın bitimine 5 gün kala patladı, ben de o kanalı gmaili dahil her şeyiyle komple uçurdum. kesinleşme sırasında bu bana sorun yaratır mı sizce?
son 1 aydır da başımıza bu çıktı yok şöyle kazanıyonuz yok böyle kazanıyonuz şunu yazmayın bunu yazmayın
sana cani gönülden katılıyorum.. oyum senindir..son 1 aydır da başımıza bu çıktı yok şöyle kazanıyonuz yok böyle kazanıyonuz şunu yazmayın bunu yazmayın
son 1 aydır da başımıza bu çıktı yok şöyle kazanıyonuz yok böyle kazanıyonuz şunu yazmayın bunu yazmayın
Sanki bana da gönderme olmuş yawbende genelikle kazanç yazanların konusuna burnumu sokan biriyim
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.