2014 KASIM Ayı Kazançları, ARALIK Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emin olun sizden daha fazla alıp da usulca takılan bir çok kişi var. Sanırım ilk defa kazanınca böyle bir etkisi oluyor.

denecek söz kalmamış bu cümle çok şey ifade ediyor aslında. ama malasef aynı cümleleri daha çok görürüz gibime geliyor

[MENTION=13218]aragon[/MENTION] [MENTION=13074]mixnewss[/MENTION] konu kapandı, bu konu ödeme konusu lütfen konuyu saptırmayalım. [MENTION=11620]era[/MENTION] uyardı, aynı mesaj altına hala görüşlerinizi yazıyorsunuz..

Konu Adsense ödeme konusu, lütfen konuyu saptırmayalım.

mesajı silmişsiniz etiketi kaldırın saçma sapan duruyor

[MENTION=13218]aragon[/MENTION] [MENTION=13074]mixnewss[/MENTION] konu kapandı, bu konu ödeme konusu lütfen konuyu saptırmayalım. [MENTION=11620]era[/MENTION] uyardı, aynı mesaj altına hala görüşlerinizi yazıyorsunuz..

pardon anlamadım tartısma cıkarmayın yazdım??

sizden 11 ay önce bir kanal almıstım hocam o kanal kapandı iadesi mümkünmü:)

Not : İşleme girmedi girse geyik yapmayız

Sizden geçen ay 1 kanal almıstım ertesi gün kapanmıstı hala iadesini yapmadınız. Ne kadar daha bekleteceksiniz :)

can sıkıntısı olan varsa azcık benim konularada da önerme yapsın doğum tarihimi gizleyip adsenseye resim atsam ne olur diyorum :D

saçmaladınız bence de eğer mesajları siz sildiyseniz era zaten uyarı yapmış silmek size düşmezdi

bugün işleme girecekmi beyler hatırlyan varmı daha önce pazar gününe denk gelen 21 i

Sizden geçen ay 1 kanal almıstım ertesi gün kapanmıstı hala iadesini yapmadınız. Ne kadar daha bekleteceksiniz :)

sitemizden ticket açın ordaki personelimiz konuda sizi haklı görücek olursa mali işlemler için muhasebe departmanına aktarıcak sizi ordanda inşallah sizden istenen belgeleri doldurursanız ve eksiksiz olarak fax numaramıza fax çekerseniz sizinle iletişimize geçilicektir:D

Not:İşleme girmedi

---------- Spam Engelliyici 22:21 ---------- Önceki Mesaj 22:21 ----------

engel yedim

Merhabalar

21.12.2014 20:19:14 tarihinde "Adsense Aylık Ödemeler"" kategorisine girişiniz engellenmiştir.

afiyet olsun be hacı takma böle şeleri hera ay açılıyor zaten bu konu

Gece 2*3 beklerken bu konu bazen çok keyifli bazebde çok keyfsiz oluyor :D

sitemizden ticket açın ordaki personelimiz konuda sizi haklı görücek olursa mali işlemler için muhasebe departmanına aktarıcak sizi ordanda inşallah sizden istenen belgeleri doldurursanız ve eksiksiz olarak fax numaramıza fax çekerseniz sizinle iletişimize geçilicektir:D

Not:İşleme girmedi

İsterseniz savcılıklada görüşüyüm :D

Not : İşleme girmedi

Beyler böyle bir gecede hep beraber pozitif enerji yaratalım relax olup hepimiz için iyi haberi bekleyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri