2014 MART Ayı Kazançları, NİSAN Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
%22 bir kesintim var şimdi 24'ü gelmez :)

181 lira önceki aylardan kesinleşen bakiyem vardı mart sonuna kadar 43 $ civarında yeni paranın kesinleşen kısmı da eklenince ne olacak diye beklerken 198,09 tl de kaldım. Bu arada 3 nisan'da bir kanalıma bağlı olarak topluluktan adsense bağlı kanallarımın hepsinin para kazanması uçtu. Bu da bir tecrübe tabi ama ihlalle sadece aynı adsense bağlı olmanın dışında (tabi bir de kanallarıma aynı pc ile giriş yapmam da var) bi bağı olmayan kanalımın her ay düzenli bir şekilde kesinleşen kazancı da uçmuş oldu.

Keşke topluluktan ihtar alan kanalımı para kesinleştikten sonra açsaydım diyorum şimdilerde.

Tam %20 kesinti. Hayirli ugurlu olsun herkese..

bazı hesaplarımda %30'a varan kesintiler var.hayırlısı olsun. Herkes güle güle harcasın.

bu ay ödemeler uzamaz bence arkadaşlar ilk ödeme olacak ama herşey çok hızlı oluyor :D pinler erken geldi kazançlar erken kesinleşti.

kapanan kanalların bulunduğu adsensede (tekrar acıp sorunlu kanalı sılmıstım) %21 kesinti olmus diğer 5 adsensede %17 kesıntı olmus çok sukur. sıra geldi awesome beklemeye

2k kesmişler benden geçen ayda 2k kesmişlerdi... neden olur bu acaba?

arkadaslar bu ay odemeler bir ihtimal 24 Nisan'a kalabilir. 23 Nisan isi bozdu. :)

Yine alamayacaz parayı 50 tl kesinleşmiş 155 tl oldu bidahaki ay inşAllah :)

sanırım en düşük kesinti bende, sadece %3 kesinti olmuş üstelik ayın yarısında kanallarım flagdan uçmuştu. başka sorun yaşamadım

Kapanan kanalım yok. Ayı temiz geçirdim. Ona rağmen...

609 tl yerine 518 Tl geldi. Allah bereket versin. Bu ay hiç ilgilenmediğim halde iyi tutar.

benimde güzel bir mevla kesinleşti..altı aydır bu forumu takip ediyorum başta muslera olmak üzere bilgileri paylaşan arkadaşlara allah bana verdiğinin 20 katını onlara versin...arkadaşlar bir sorum olacak kesinleşen paradan ne kadar kesildiğini bir türlü göremedim nerden bakıyosunuz cvb yazarsanız memnun olurum

%30 kesinti! 1500 Küsür kesinti yaptılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri